Обрат седмица преди мача на Кубрат Пулев

Кубрат Пулев

Контузия ще спре Махмуд Чар за сблъсъка с Кубрат Пулев на 30 март и това шокиращо развитие означава, че лагерът на Кобрата ще трябва да намери нов противник за малко повече от седмица. Самият Чар е разкъсал бицепс по време на тренировка и е претърпял операция. Това е неприятен удар и върху Кубрат Пулев, който отдели много време за подготовка срещу германския боксьор.

Треньорът на Кобрата Ули Вегнер вече е в България като част от подготовката за галавечерта на 30 март. Но явно цялостната стратегия ще трябва да се променя. Това създава въпросителни около цялостната подготовка на българина, тъй като той вече се готвеше за определен съперник (вижте кой е той и какви успехи има по-долу). А сега ще трябва да реагира бързо в кратки срокове.

Тервел Пулев също ще се боксира в “Арена София” срещу Роли Ламбърт.

По-малко от 24 часа, след като се разбра, че битката за регулярната световна титла на WBA между Кубрат Пулев и Махмуд Чар се отлага за есента, вече е ясно и името на новия съперник на българина.

На ринга в “Арена София” на 30 март срещу най-добрия ни боксьор ще се качи 33-годишният украинец Игор Шевадзуцкий. Договорът между двете страни вече е финализиран.

Хълк или украинския гигант, както наричат боксьора, има срещу името си 11 победи (9 КО) и 1 загуба (КО). Единствената загуба на Шевадзуцкий е от Мартин Баколе Илунга, който е номер 2 в класацията на WBA и в топ 12 на всички класации при най-тежките боксьори в света.

Срещата е със залог: Интернационалната титла на Световната боксова асоциация (WBA).

Закупените до момента билети важат без презаверка.

ВИП зоната е с ексклузивен достъп до кетъринг зона.

Деца до 7 години влизат без билети, ако не заемат място.

30.03.2024 Петър Драганов ще участва в боксовата вечер на братя Пулеви

30.03.2024 CHARR VS. PULEV / Кубрат Пулев срещу Махмуд Чар

Подобни публикации

Leave a Comment