Мениджърът на Кубрат Пулев: Всичко или нищо! Постиженията ни са с кръв, пот и сълзи

ivaylo-gotsev-i-kubrat-pulev

Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев направи любопитен коментар пред bTV за предстоящата битка на 30 март, когато в столичната зала “Арена София” ще се проведе боксовата гала, на която Кобрата ще се бие за световната титла на WBA в тежка категория срещу Махмуд Чар, а Тервел може да сложи пояса на интерконтинентален шампион на WBA в полутежка категория.

До този мач се стигна с магия. Българска магия. Работим усилено, с много силен екип. Усетих истински силни чувства между Кубрат и Чар, както и готовност от двете страни за битка. Чар не идва на гости. Той самият избра Кубрат. Даниел Дюбоа и Джарел Милър бяха също претенденти. Кубрат и Чар са спокойни до едно време. На ринга всичко е относително. Самият стил прави битката. Един силен десен прав, остава думите настрани„, заяви промоутърът.

„Махмуд е боец, тип файтър. Върви напред. Няма задна, както казва Кубрат. До последния удар ще се бият. Не се предава, има боен дух. В оспорвани срещи, може да надделее. И двамата имат опит. Това е шахмат, не е табла. Кой ще изчисли ходове напред“, е мнението на Гоцев.

„Всичко са постигнали с кръв, пот и сълзи. В този ред. Баща им е знаел какво прави. И двамата да бъдат боксьори. Всичко се дължи на Венко Пулев. Много усилия, много труд, лагери, доказване в аматьорския бокс, а след това и при професионалистите. Не е лесно! От малки – до големи мъже. Сърце, юмруци, дух, дисциплина, вяра, желание, голямо сърце… Има някои боксьори, които не могат да се върнат след загуба. Но Роки го е казал – „Не е важно да не паднеш, а да станеш“. Това е третият ни шанс, не може да го изпуснем на никаква цена. Ще се получи този път. Всичко или нищо! Но нищо не приемаме ние. Бащинството много го промени. Той е друг човек. Малцина познават татко Пулев”, заяви още Ивайло Гоцев.

„Ще срещне камерунска машина, наистина обигран боксьор с опит. Губил е само срещу Томи Фюри. Шансовете са 50/50. Тервел няма време за губене. Той се стреми към световната титла. Със сигурност при успех в София ще влезе в Топ 10 на ранглистата. След това е въпрос на преговори. В Калифорния той стана по-уверен файтър. Той също може да стане световен шампион“.

„Кубрат нямаше достатъчно опит срещу Владимир Кличко, а вторият път бе удар от съдбата – всички в лагера се разболяхме от ковид. Изкарахме го с трудности. Кубрат две седмици беше на режим, който не му позволяваше да тренира. Всички бяхме стресирани от емоциите, рестрикциите, но трябваше да излезем на сцената. Той даде всичко от себе си. Издържа 9 рунда, игра на 50-60 процента. Това беше резултатът. Видяхме само преди дни същият този Джошуа колко силно удря”, сподели още промоутърът.

30.03.2024 CHARR VS. PULEV / Кубрат Пулев срещу Махмуд Чар

Следете актуалните новини за двубоя на https://boec.bg/

Подобни публикации

Leave a Comment