21.11.2024 МОЛЕЦ

МОЛЕЦ

МОЛЕЦ и лейбълът ДРУГО ще представят през 2024 най-амбициозния спектакъл на групата досега в зала “Арена София”. Началото на тазгодишното турне ще бъде поставено в “Античен театър” Пловдив на 15 август, ще продължи на 13 септември в “Летен театър” Варна, а грандиозният финал ще настъпи в зала “Арена София” на 21 ноември.

С бурния успех от 4 спечелени награди от БГ Радио и последното турне през 2023 г., което събра над 20 000 души и беше разпродадено седмици преди събитията, КРИС и ЮЛИ (МОЛЕЦ) са подготвили ново, неочаквано пътешествие. Всеки, независимо от предхождащия му път, възраст или светоусещане, ще търси и намира себе си в творчеството на МОЛЕЦ. 2024 ще разкрие изцяло нов звук. Турнето ще представи три нови музикални вселени, които ще вникнат по-надълбоко от всякога, а живите инструменти, хореографията и декорите ще ни съпътстват и превеждат през всяка една от тях.

“Колко бяхме притеснени, когато пускахме първия ни трак “МЕД” началото на 2021 г. Помня, че един от коментарите под песента беше “Кога ще пълните Арената?”. Ето, че 3 години по-късно вече има и дата”, каза Юли от МОЛЕЦ.

“Все още опитвам да осмисля нещата, които ни предстоят. Всяка година го казвам и всяка следваща е в пъти по-голяма и трудна за осъзнаване. Надявам се да не спра да го повтарям! Благодарен съм, че имаме тази възможност. Това, което сме замислили за тази година, е най-смелият ни опит, най-искреният и най-молецкият към днешна дата!“ допълва Крис.

Билети за спектаклите от 2024 са вече в продажба в мрежата на bilet.bg и Eventim, както и във всички бензиностанции OMV в страната.

Схема на залата за концерта:

Leave a Comment