16.12.2024 LAURA PAUSINI

LAURA PAUSINI

След напълно разпродаденото турне в редица европейски арени, LAURA PAUSINI анонсира нови дати на стария континент.

Звездата идва в зала Арена София на 16 декември по покана на Fest Team

След разпродаването на някои от най-големите зали в цяла Европа, Laura Pausini обявява нови дати от успешното си Световно турне 2023/2024 през зимата на 2024. Третият етап от турнето вече започна с разпродадени концерти в Чили и продължава в аржентинската Movistar Arena, Бразилия, Перу, Еквадор, Колумбия, Коста Рика и Мексико, преди да пристигне в САЩ в края на Март.

„Моят подарък за Свети Валентин за вас: турнето ще продължи следващата зима на 2024 г. Ще се върна в Европа, за да бъда отново с вас. Така Laura разкри изненадата в социалните си медии на 14 февруари и спази обещанието си. Включвайки и датата 16 декември в София в списъка с места, на които ще пее.

Няма да спирам. Защото това, което правя повече от 30 години, е да се кача на сцената и да се раздавам за публиката. Топлото посрещане и любов, които получавам във всеки град, е това, което нося със себе си всеки път, когато стъпя на сцената, и не мога да обясня колко обичана ме накара да се почувствам това…

Шоуто на 16 декември е първото гостуване на Лаура Паузини у нас. Билетите за грандиозния концерт влизат в продажба на 01 март в мрежата на ticketstation.bg. Още утре, 28 февруари, членовете на фен клуба на звездата ще могат първи да закупят пропуски от TicketStation, а на 29 февруари до предварителната продажба ще могат да се докоснат и членовете на Fest Club.

Leave a Comment