16.11.2024 Преслава – 20 години на сцена

Преслава – 20 години на сцена

Преслава – 20 години на сцена

Попфолк легендата Преслава обяви голямо събитие по случай 20-годишнината от началото на музикалната си кариера. Тя планира грандиозен концерт, като разкри и част от гостуващите изпълнители.

 

Уикенд в Истанбул през Май: Екскурзия с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт, посещение на Одрин и възможност за двореца “Бейлербей”, от Запрянов Травел цена 134 лв.

“Здравейте, приятели! С голямо вълнение ви съобщавам, че на 16-ти ноември от 19 ч. в зала “Арена София”, ще се състои концертът, с който ще отпразнувам 20 години от началото на моята професионална музикална кариера. Това е специален момент, който искам да споделя с всеки един от вас. Който е бил с мен през тези години, слушал е моите песни и е откривал себе си в тях – написа певицата в социалните мрежи. – Каня ви да се присъедините към тази магическа вечер, пълна с музика, емоции и изненади. Разбира се, обичайните заподозрени в лицето на моите приятели Софи Маринова и Константин ще бъдат част от събитието, а “Дани Милев бенд” както и други колеги ще ни акомпанират. Ще се радвам да се видим там и да изпеем любимите си песни заедно. Обичам ви!”

30 години на сцена: Глория с юбилейния концерт “Музикална приказка” на 25 Юли, в Летен театър – Пловдив

23.11.2024 Теа Таирович

Схема на залата за концерта на Преслава:

 

Leave a Comment