28.11.2024 Любо Киров ново турне 2024

Любо Киров

Любо Киров обяви “Ново турне 2024” с концерти в страната, а кулминацията ще бъде в зала “Арена София”.

Поредицата от музикални събития ще започне от родния му град Плевен – на 10 юли. След това са планирани концерти във Варна – 13 юли, Стара Загора – 18 юли, Бургас – 21 юли, Пловдив – 7 август, и Велико Търново на 9 октомври.

На 28 ноември Любо ще се завърне в най-голямата мулти функционална зала в страната “Арена София” за грандиозно шоу. Там през 2021 година, по време на COVID-19 кризата, той направи едно от най-значимите музикални събития в страната.

Както подсказва и името му, “Ново турне 2024” ще бъде изцяло ново преживяване за публиката на Киров. В момента той работи и по албум, който се очаква да излезе през годината. А заедно с екипа си отново подготвя безкомпромисно музикално шоу.

Поредицата музикални събития идва след изключително успешната за Любо Киров творческа 2023-а година. Когато „Турне 2023“ стана най-продаваното събитие на поп изпълнител за годината в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim. Над 25 000 души гледаха на живо Любо Киров по време на десетте концерта в страната, абсолютно разпродадени предварително.

Схема на залата за концерта на Киров:

Подобни публикации

Leave a Comment