27.04.2024 СкандаУ нова дата

СкандаУ

„Концертът на група СкандаУ се отлага за 27 април 2024 г. Това съобщиха изпълнителите Лъчезар Евтимов и Йонислав Йотов – Тото.

„Миналата седмица майка ми почина. Концертът, който беше предвиден за 19 декември, се отлага“, каза Лъчезар Евтимов във видео, публикувано в страницата на групата във Фейсбук.

Закупените билети важат без презаверка за новата дата. Тези, които желаят да върнат пропуските си за концерта, могат да го направят до 19 януари.

 

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – клиентите трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети:  19.01.2024 вкл.

Подобни публикации

Leave a Comment