16.03.2024 Втори концерт на ANDRE RIEU в София

ANDRE RIEU

Концертът на ANDRE RIEU в “Арена София” на 15 март 2024 г. беше разпродаден за пет дни в пълния си капацитет от 11 000 места.

Поради големия интерес вече има втора дата – на 16 март. Пак в същата зала. Билетите са в продажба от днес, 23 ноември.

Елза Драйзиг покорява Ла Скала. Не пропускайте да я видите в София!

Андре Рийо идва в София с изцяло нова програма. Публиката ще бъде пренесена в свят на очарователни мелодии, поднесени от Рийо и неговия оркестър „Йохан Щраус”. Хор и солисти от различни националности. В репертоар, простиращ се от класически музикални шедьоври до валсове, музика от филми, поп хитове и опера.

Този път изненада сред великолепните солисти е 15-годишната Ема Кок – специален гост на турнето на Рийо. Тя е победител във Voice Kids – Холандия. И в шоуто за таланти Ministars с изпълнението си на френската песен Voilа на Барбара Прави, прочула се с над 60 милиона гледания в социалните мрежи.

Подобни публикации

2 Thoughts to “16.03.2024 Втори концерт на ANDRE RIEU в София

 1. Елена Георгиева

  Въпрос: Предвид кончината на Българския Патриарх и обявения двудневен траур – 15.03 и 16.03, които съвпадат с планирания концерт на Андре Рийо – ще се състои ли или се отменя?

  1. redaktor

   Това е отговор от организаторите от BG Sound Stage от фейсбук страницата им:
   “Концертите на Андре Рийо на 15 и на 16 март ще се състоят. Ще отдадем почит на Негово Светейшество Патриарх Неофит с едноминутно мълчание преди началото на всеки концерт.”

Leave a Comment