15.03.2024 ANDRE RIEU

ANDRE RIEU

ANDRE RIEU се завръща в България през март 2024

Билетите са в продажба от 15 ноември

Елза Драйзиг покорява Ла Скала. Не пропускайте да я видите в София!

Андре Рийо, световноизвестният холандски цигулар и диригент, е готов отново да плени българската публика, след дългоочакваното си завръщане в у нас като част от световното си турне. Концертът му ще бъде в София, на 15 март 2024г, зала „Арена София”. Публиката ще бъде пренесена в свят на очарователни мелодии, поднесени от Рийо и неговия оркестър „Йохан Щраус”, хор и солисти от различни националности, в репертоар, простиращ се от класически музикални шедьоври до валсове, музика от филми, поп хитове и опера.

Рийо е един от най-популярните музиканти в света, с продадени 40 милиона копия албуми, известен е със своите романтични, вдъхновяващи и забавни изпълнения. Концертите му често включват ослепително светлинно шоу, пищни костюми, спектакли, в които въвлича публиката, като това ги прави уникално и завладяващо преживяване. Това усещане за общност и празник е превърнало концертите му в хит за публика от всякакви възрасти и националности. Предстоящият концерт обещава да не бъде по-различен, като Рийо и неговият оркестър „Йохан Щраус” ще представят характерния си стил.

„Емоциите са ключът! Когато една музика докосне сърцето ми, знам, че ще докосне и вашите сърца. Очаквам с нетърпение най-сетне да се върна в България следващата година с моя оркестър „Йохан Щраус”, хор и много международни солисти. Надявам се да видя всички да пеете и да танцувате с мен!”, казва Андре.

Специален гост на турнето е 15-годишната Ема Кок.

Тя се прочу с над 60 милиона гледания в социалните мрежи с изпълнението си на Voilа на французойката Барбара Прави.

https://www.youtube.com/watch?v=KdIhq1tb8Co

Турнетата на Андре Рийо надхвърлят продажбите на най-добрите световни поп и рок звезди. Концертите му са визуално удоволствие – от музикантите, смесващи се с публиката в началото на концерта, за да се качат на сцената, пищните костюми и огромният екран с красиви картини, създадени специално за всяка песен – всичко това гарантира вълшебна вечер за цялото семейство. Концертите на Андре Рийо са незабравимо преживяване за всеки, който обича красивата музика, романтиката и забавлението.

Видеата му достигат над 1 милиард гледания в YouTube. 10 милиона фенове го следват във Facebook, продал е над 40 милиона албума в целия свят.

Пригответе се да преживеете магията на Андре Рийо. Когато холандският цигулар и неговият 60-членен оркестър „Йохан Щраус” – най-големият частен оркестър в света – най-накрая ще се завърнат в България. Бъдете част от световното турне на Андре Рийо! Билети се продават в мрежата на Eventim.

Схема на залата за концерта на Андре Рийо:

Подобни публикации

21 Thoughts to “15.03.2024 ANDRE RIEU

  1. Иванка Димитрова

    Здравейте!Колко време продължава концертът на Андре Рийо?Днес 16.03.24г.сме на концерт

    1. redaktor

      Обикновено е с продължителност около 2 часа.

  2. Венета Георгиева

    Здравейте! Ще се състоят ли концертите на 15 и 16 март 2024г., поради обявените дни на траур?

    1. redaktor

      Това е отговор от организаторите от BG Sound Stage от фейсбук страницата им:
      “Концертите на Андре Рийо на 15 и на 16 март ще се състоят. Ще отдадем почит на Негово Светейшество Патриарх Неофит с едноминутно мълчание преди началото на всеки концерт.”

  3. Асен Андреев

    Здравейте.
    Колко време може да се паркира на паркинга преди концерта?
    Приятен ден!

    1. redaktor

      За информация пишете на организаторите на събитието на https://bgsoundstage.com/kontakti или https://www.facebook.com/bgsoundstage/

  4. Гергана Щерева

    Здравейте, до каква възраст децата се допускат без билет и без право на място?

    1. redaktor

      До 6 години. За потвърждение пишете на организаторите на събитието на https://bgsoundstage.com/kontakti или https://www.facebook.com/bgsoundstage/

      1. Гергана Щерева

        Здравейте, организаторите не отговарят на никоя от опциите, включително и на адреса подаден в интернет не могат да бъдат открити.
        Трябва ли предварително да се попълни декларация за детето?

  5. Христина Петрова

    Здравейте, допускат л се деца ( 1 година) на концерта? Трябва ли да има закупен билет за него?

    1. redaktor

      Здравейте, детето влиза без билет и без право на място. За потвърждение пишете на организаторите на събитието на https://bgsoundstage.com/kontakti или https://www.facebook.com/bgsoundstage/
      Поздрави!

  6. Емилия Иванова

    Здравейте, искам да попитам осигурен ли е достъп за инвалиди до входа на залата? И ако трябва да бъда докаран с автомобил има ли специален вход?

    1. redaktor

      За информация пишете на организаторите на събитието на https://bgsoundstage.com/kontakti или https://www.facebook.com/bgsoundstage/

  7. Йоана

    Дали ще има трети концерт в София?

    1. redaktor

      Здравейте,
      за сега няма такава информация.
      Поздрави!

  8. Denitsa Dudinska

    Здравейте, Поради огромниа интерес за концерта на Andre Rieu дали се обмисля трети концерт през март? Благодаря предварително за отговора.

    1. redaktor

      Здравейте, за сега няма такава информация.
      Поздрави!

  9. Иван

    Добър ден!Има ли някакви билети за концерта на Андре Риуе за март месец?

    1. redaktor

      Здравейте, всички билети са продадени.

  10. Цветина Зойн

    Не мога да избера места за втория концерт на Андре Рийо в София!Не заня как – моля да ми помогнете – трябват ми 2 билета от 160 лв!

    1. redaktor

      Здравейте, всички билети за втория концерт са разпродадени. За това не можете да си купите билети.
      Поздрави!

Leave a Comment