17.04.2024 Турнето на Миро – Best of завършва с голям концерт в зала „Арена София“

Миро

Треньорът в десетия сезон на „Гласът на България“ – Миро, ще завърши турнето си Best of с концерт в зала „Арена София“ на 17 април 2024 година. The Grand Finale ще бъде големият финал на поредицата от музикални събития, които започнаха през август. В кулминацията на турнето ще бъдат включени големите хитове на Миро от последните над 20 години, както и нови песни, които подготвя в момента.

Последни билети за концерта на Миро в Арена София

За първи път в България ще бъде представен спектакъл, посветен на живота и творчеството на великия Чарли Чаплин – лично от сина му Юджийн!

Първото по рода си българско танцово шоу “Нина” на 29 Май, в Зала 1 на НДК

Този концерт ще бъде възможността за феновете на Миро да се потопят в магията на неговата музика. И да споделят емоцията и атмосферата на изпълненията му на живо. След като всички дати от турнето бяха разпродадени значително по-рано.

„Причината сте Вие!“, сподели Миро.

За концерта в „Арена София“ той и екипът му подготвят цялостно музикално преживяване за зрителите с допълнителни визуални ефекти, танцови изпълнения и специални гост-изпълнители.

Междувременно той работи и върху нов албум, който се очаква да излезе през следващата година. Съвсем скоро пък почитателите му ще могат да гледат и видео към дуета с Мария Илиева „Ако утре няма днес“.

Турнето на Миро „Best of” започна от сцената на пълния Летен театър в Созопол през август. А след това концертите бяха в Бургас, Стара Загора и Варна. В София близо 4000 души аплодираха и пяха заедно с него на първия му за годината концерт в зала 1 на НДК. Предстои коледно издание на 21 декември, което ще включва и специално избрани рождествени песни. На сцената с Миро на всички концерти са музикантите от SoulBmoll, както и вокалното трио TRINITY.

Поредицата концерти в страната събират най-големите хитове на Миро от последните 23 години. Медиен партньор на турнето е БГ Радио.

Подобни публикации

Leave a Comment