19.10.2023 Нови допълнителни места за Конър Макгрегър

Конър Макгрегър

След специалния видео поздрав, който изпрати световната мегазвезда – Конър Макгрегър, организаторите отчитат огромен интерес на всички фенове и пускат в продажба нови допълнителни седалки в залата. Самият ирландец настоява повече от привържениците на бойните спортове да имат възможност да проследят голямата гала вечер. Събитието „А Proper Night with Conor McGregor“ и MAX FIGHT 56, е този четвъртък – 19 октомври в „Арена София“, и всички у нас могат да закупят седящ билет дори на последното трето ниво.

Всички места в залата ще имат пряка видимост на всичко, което е предвидено да се случи на ринга и на сцената. Билетите за зона Luxury са вече напълно изчерпани, а зона Exclusive е на 98% запълнена. Остават места с добра видимост от зона Central на цена от 90 лева. Новите места са обозначени в така наречените Main зона и Basic зона на цени от 40 и 50 лева.

Всички зрители в залата ще се насладят освен на огромната бойна галавечер на MAX FIGHT 56. На която Конър Макгрегър ще е специален гост, и на запомняща специално създадена шоу програма. В нея участие ще вземат участие обичаната Нина Николина. Заедно с невероятните 101 каба гайди, които със сигурност ще накарат всички присъстващи да настръхнат с появата си.

Рапърът Fyre заедно с Theo, както и Поля Иванова, или по-известна като малката Поли. Към тях ще се присъединят още музикантите от Brazz_ViliDJ, както и Луиза Душкова и артистите от „Нов цирк“.

 

Leave a Comment