05.10.2023 Career Show 2023: Керхер спечели 2 злата и 1 бронз

Career Show 2023

Керхер е победител в три категории във водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2023. Престижното жури награди със злато компанията в две категории: „Събитие за ангажиране на служителите“ с кампанията си „Керхер – Заедно променяме и правим света по-чист“ и в категория „Управление на екипи – мениджър“ за Анита Бедин, ръководител отдел „Продуктов мениджмънт и маркетинг“. Керхер спечели и бронз в категория „Развитие на лидерски умения“ с дългосрочната си стратегия да развива таланти и да обучава своите мениджъри на ключови умения и компетенции. Най-престижното жури на награди в България оцени високо постиженията на компанията сред над 400 кандидатури.

„Благодаря на журито, че оцениха високо резултатите ни. За мен и екипът ми развитието на хората и талантите е дългосрочен процес. Който стартирахме още през 2011г. и работим целенасочено всеки ден за това да подкрепяме нашите служители, да ги обучаваме и развиваме, за да предоставяме най-добрата консултация и услуга на нашите клиенти“, заяви Мартин Василев, управител на Керхер ЕООД.

“Искаме да поздравим Керхер за високите резултати в Career Show Awards 2023! Това е много ценно признание за труда и високия професионализъм на компанията. За нас е радост, че за поредна година успяваме да проследим развитието на работодателите и условията на човешките ресурси в България. Резултатите от процесите и практиките в компаниите са наистина забележителни”, сподели Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards са ежегодни награди, отличаващи водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година над 100 български и международни компании бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери като доц. д-р Маню Моравенов, Изпълнителен директор на Българска фондова борса, Весела Тодорова-Мозеттиг, Директор на Френско-българска търговска и индустриална камара, Н. Пр. Тодор Стоянов, Посланик на Р. България в Италианската република, психологът Ани Владимирова и др.

Пълния списък с победителите можете да видите тук: https://careershow.bg/awards/winners/

Подобни публикации

Leave a Comment