11.09.2023 Пласидо Доминго нова дата 30.03.2024 !

Пласидо Доминго

ОБНОВЕНО Концерта на Пласидо Доминго на 30.03.2024 няма да се състои на посочената дата в Арена София. На тази дата вече е заявено друго събитие 30.03.2024 CHARR VS. PULEV . Очакваме допълнителна информация от организатора на събитието.

Концерта на Пласидо Доминго на 30.03.2024 няма да се състои на посочената дата

Скъпи приятели,
надяваме се, че този имейл ви намира в добро състояние. Със съжаление трябва да ви информираме, че концертът на Пласидо Доминго, планиран да се състои в Арена СОФИЯ на 11 септември, е отложен за 30 март 2024 г. поради непредвидени технически причини от страна на организатора на Балканското турнето за Албания, България и Турция.
Разбираме, че тази новина може да е разочароваща и искрено се извиняваме за неудобството, което може да причини. Въпреки това работим активно по новата дата за концерта – 30 март 2024 г.

В светлината на това развитие, бихме искали да ви предложим две опции относно закупения от вас билет:
1 – Запазете своя билет: Можете да изберете да запазите текущия си билет, който ще остане валиден за пренасрочения концерт. Силно препоръчваме тази опция, ако все още сте нетърпеливи да видите Пласидо Доминго на живо в България.
2 – Процес на възстановяване на сумата: Ако предпочитате да получите възстановяване на сумата за билета си, ще се радваме да ви помогнем с процеса.
Във връзка с отмененото събитие на Пласидо Доминго, клиентите, които искат да върнат билетите си закупени през през сайт ни, билети изпратени с наложен платеж по Еконт, както и закупени от всичките ни търговските обекти могат да направят това, след като ни изпратят на мейл info@ticketportal.bg : банкова сметка, титуляр на сметката и снимка на билетите зачертани с черен маркер.

Източник: ticketportal.bg

 

Подобни публикации

Leave a Comment