16.09.2023 GIORGOS MAZONAKIS

GIORGOS MAZONAKIS

16.09.2023 Giorgos MAZONAKIS смяна на зала

Гръцката поп звезда GIORGOS MAZONAKIS ще изнесе концерт в Арена София. На 16.09.2023г. от 20.00ч. залата ще бъде разтърсена от хитовете на изпълнителя. Мазонакис ще предложи едно уникално шоу с много адреналин, сценични костюми и технически ефекти, а залата ще превърне в един огромен бузуки бар!

Йоргос Мазонакис е роден в Никеа, Атина. Той израства с класическите гръцки песни. В изпълнение на Стратос Дионисиос, Янис Париос, Маринела и Хари Алексиу. За 16 години в звукозаписната индустрия Мазонакис има 11 студийни и два лайв албума. Като почти всички са със статус „златен“ или „платинен“. Истински бум и рекордни продажби той прави с проектите „Paidi Tis Nihtas“ (1997 г.) и „Savvato“ (2003 г.). Последният му студиен албум е от 2010 година – „Ta Isia Anapoda“/Превратностите на съдбата/. Голяма част от неговите хитове са неизменна част от българския клубен живот, както и родни изпълнители са правили и негови кавъри.

Някои от най-известните парчета, които карат сърцата на феновете у нас да се разтъптят са: “ZILEVO”, “NA ME PIEIS FILI FILI”, “TO GUCCI FOREMA”, “NIKOTINA”, “SAVVATO, “ELA NA DEIS”, “FEVGO GIA MENA”, “FOVERI”, “TI SOU EXO”, “EDO”, “S’ EXO EPITHIMISEI” и много други.

Подобни публикации

Leave a Comment