25.04.2023 Свещи и бели завеси в гримьорната на Ерос Рамацоти в София

Ерос Рамацоти

Ароматни свещи, декоративни възглавнички и бели завеси са част от изискванията за уют на Ерос Рамацоти в гримьорната му в “Арена София”.

На 25 април той ще се срещне с родната публика за четвърти път. А шоуто от турнето в подкрепа на албума Battito Infinito е напълно разпродадено.

Бекстейджът на италианската супер звезда ще е решен в бяло и сиво. Четири готвача ще се грижат за менюто на екипа от близо 80 души. Продукцията пристига у нас след лайв в Букурещ с 9 тира.

Ерос Рамацоти ще отседне в хотел на жълтите павета, където бе срещата му с журналисти при последния му звуков десант у нас през 2016 г. Въпреки че медиите бяха предупредени, че е супер уморен и не бива да бъде натоварван с канонада от въпроси, тогава Ерос се държа изключително топло и приятелски.

Получи подарък от Лео Бианки – тениска на футболния клуб в родния му град Анкона. А Ники Кънчев му връчи късметлийски ключодържател. Рамацоти бе изключително усмихнат и закачлив и към единственото дете в залата, 6-годишно момиченце, което първо успя да се снима с него в последствие.

На сцената в София легендарният изпълнител ще бъде подкрепен от 2 беквокалистки и 7 музиканти.

Сетлистът, както винаги, не е строго установен и варира за всяка дата. Феновете могат да разчитат на няколко нови трака от Battito Infinito, както и някои от най-големите му хитове. Шоуто ще е с продължителност около 90 минути, а на прощаване ще звучи красивата Piu Bella Cosa.

Новината за поредното разпродадено турне на певеца идва на фона на ренесанс и в личния му живот. Певецът има нова любов – с 25 години по-младата от него Далила Джелосомино. Преди по-малкото от месец първородната дъщеря на звездата Аурора го направи дядо на момченце.

 

Подобни публикации

Leave a Comment