08.04.2023 Hot Wheels Monster Trucks Live

Hot Wheels Monster Trucks Live

Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party осветява София през април

 Световното турне на супер колите идва в Арена София с вълнуващо HotWheels® Мonster Trucks Glow парти изживяване за цялото семейство

Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party идва в София за първи път по покана на Fest Team. Свирепи битки, зрелищни състезания и много причини за удивление очакват феновете от всички възрасти. Те ще имат възможност да изпитат тръпката да видят любимите си Hot Wheels Monster Trucks на тъмно в единственото по рода си шоу, което ще се проведе в зала Арена София през април в четири епични представления

 

Часовете на шоуто са както следва:

  • Събота, 8 април, 11:30         (Crash зона: 09:30)
  • Събота, 8 април, 18:30         (Crash зона: 16:30)
  • Неделя, 9 април, 11:30        (Crash зона: 09:30)
  • Неделя, 9 април, 18:30        (Crash зона: 16:30)

Популярното в цял свят семейно развлекателно шоу предоставя на публиката единствена по рода си възможност да гледа любимите Hot Wheels Monster Trucks – Mega Wrex™, Tiger Shark™, Boneshaker™, Bigfoot® и много други, плюс изцяло новия Gunkster™ – как ОСВЕТЯВАТ сцената в свирепи състезания и битки с чудовищни камиони. Представленията на събитието ще включват още и ослепително танцово парти, зрелищни лазерни светлинни шоута и дори – раздаване на играчките с марката Hot Wheels. В допълнение, шоуто включва и специална поява от поглъщащия коли, дишащ огън и трансформиращ се робот MEGASAURUS и наелектризиращите високо летящи машини на Hot Wheels Monster Trucks Live, Freestyle Motocross.

В Crash зоната 2 часа (2 часа и половина) преди всяко представление, ще се проведе и вълнуващо парти. Уникално изживяване, предоставящо на феновете достъп до състезателната площадка. За да видят на живо и отблизо жестокия дизайн и епичния размер на Hot Wheels Monster Trucks. Пропуските са ограничен брой и ще се продават до изчерпване на количествата.

Турнето Hot Wheels Monster Trucks Live Europe е в партньорство между Mattel, Live Nation и Raycom-Legacy Content Company, LLC, изцяло притежавано дъщерно дружество на Family Entertainment Holdings, LLC., а в България ще го видим благодарение на Fest Team.

Детски билети (от 0+ до 15 години) са налични за сектори PL2, PL3, PL4 и PL5. Детски билети не са налични за сектор PL1, както и за Hot Wheels Legends Backstage и Hot Ticket. Надстройките за Crash зоната също са на еднаква цена за деца и възрастни – 12лв.

Подобни публикации

Leave a Comment