01.12.2022 Цеца Величкович направи три часово шоу

Цеца Величкович

Цеца Величкович отново направи голям концерт в София, като изпя пред близо 15 000 души своите песни-легенди. В публиката беше и сестрата на певицата – Лидия, която в същия ден се оказа, че е рожденичка.

„Имам една изненада. Искам да поздравя сестра ми Лидия, която днес има рожден ден“, каза в един момент, по време на концерта, Цеца, която иначе избягва дългите речи на своите изяви. След отправения поздрав тя изпълни хита „Трепни“, а на двата LED екрана бяха подготвени снимки на двете сестри.

Освен това Величкович изпя още много обичани и добре познати песни, като списъкът включваше „Kukavica”, която отново предизвика фурор сред българската публика, както „Beograd”, „Maskarada“, “Zabranjeni grad” и още много други.

Шоуто на Цеца Величкович, по повод 35 години на сцена, продължи 3 часа и 15 минути, като през първия час публиката бе „подгрята“ от великолепните музиканти и изпълнители на сръбския „Mega Band“.

А веднага след тях, в добро настроение и с широка усмивка, Цеца превзе сцената. Тя блесна с къса, сребриста рокля с цепка от лявата страна. Високите черни токчета видимо не бяха пречка и не умориха певицата да се движи пъргаво из сцената.

На мнозина направиха впечатлениe и перфектните слаби крака на 49-годишната изпълнителка, чийто тен не остана незабелязан. Буквално преди дни тя се завърна от почивка на Малдивите, където беше заедно със семейството и внука си, като самата тя се похвали в социалните мрежи, че това място „е Раят“.

За финал, по традиция, Цеца изпълни последната си песен, като направи жест към българската публика, развявайки българския трибагреник.

И тъй като сред почитателите имаше и такива от Сърбия, то тя вдигна и сръбското знаме. С двата флага на рамо тя се върна и за финален бис, който бе на парчето „Lepi Grome Moi”.

Подобни публикации

Leave a Comment