01.12.2022 Цеца Величкович пренебрегна българските попфолк звезди

Цеца Величкович

Цеца Величкович пренебрегна българските фолк звезди за предстоящия си голям концерт в София, с който ще отбележи 35 години на сцената.

Легендарната сръбска певица често залага на български топ изпълнители да я подгряват при изявите си в страната ни, този път заложи на сръбска група с богат опит.

Така на 1 декември в столичната зала “Арена София” Цеца Величкович ще излезе на голямата сцена предшествана от Mega band. Групата има голям опит и не за първи път ще бъде заедно с легендарната звезда.

За голямото и шоу в София ще пристигне и телевизионният екип, който подготвя предаването „Цеца и децата“. Шоуто на Цеца Величкович е ново риалити, което се излъчва всеки петък по новосъздадената сръбска телевизия „BlicTV”. Зрителите имат възможност да видят редки сцени от личния живот на цялото семейство.

Припомняме, че при предишната голяма изява на Цеца в страната ни (на 15 юни 2022 година в зала “Конгресна” на Дворец на културата и спорта във Варна), тя се довери на младия фолк идол Меди, който подгря публиката преди появата на хитовата балканска певица.

Подобни публикации

Leave a Comment