25.10.2022 GODSMACK ще имат две подгряващи групи

GODSMACK

Hellion Stone и Grande Fox подгряват на GODSMACK

Днес е второто самостоятелно шоу на GODSMACK в София. Щатската рок банда ще се качи на сцената в „Арена София“. Преди тях феновете ще могат да подгреят не с една, а цели две рок групи, като едната от тях е българска.

Издигащи се от дебрите на ъндърграунда на софийската рок сцена. Музикантите от квинтета Hellion Stone предлагат многозвучен микс от „Сиатъл“ звук от 90–те с типични за груув метъла барабани и китари. Бандата вече има два дългосвирещи албума с изцяло авторска музика. Въпреки, че са сравнително ново сформирана банда, от 2017, Hellion Stone събират в себе си най-доброто от музиката на изминалия век. Светкавично правят впечатление на метъл публиката у нас и вече имат силна фен база. Тя с нетърпение чака лайв изявите и новите им записи.

Grande Fox са гръцка банда, създадени през 2013 година. Групата има издадени 4 албума, като последният излезе през февруари 2021г. За сега бандата предпочита да върви самостоятелно, без да подписва договор с голям лейбъл. Защото момчетата вярват, че само така ще могат да запазят своя неподражаем стил, който определят като Psychedelic Heavy Stoner Rock.

Godsmack, 25 октомври 2022, зала „Арена София“.
Врати: 17:00 часа

Подобни публикации

Leave a Comment