13.10.2022 Helloween на наша бира, вино и смути за концерта им в София

Helloween

Утре е концерта на Helloween в България. Той е част от турнето им United Alive World Tour Part II. Метъл легендите идват в София на 13 октомври, заедно с друга популярна банда – Hammerfall.

Дългоочакваното ново световно турне вече стартира. Бандата в момента е в Латинска Америка, последният концерт там ще е в Сао Пауло, Бразилия на 9 октомври, след което се връщат в Европа. Първата им спирка ще бъде именно в София на 13 октомври в „Арена Армеец“. Освен новите песни, групата изпълнява и най-големите си хитове в оригиналния състав, воден от вокалното трио Michael Kiske, Andi Deris и Kai Hansen.

Организаторите от Bulgarian Live Music се подготвят за поредната незабравима рок вечер. “Това е първият ни голям концерт в София след дългата пауза, породена от Ковид и знаем, че феновете са зажаднели за истински хеви метъл, който ще им бъде даден в големи дози на 13 октомври”, споделя Алекси Калев от BLM.

Екипите са напълно подготвени да изпълнят всички изисквания от групата. Helloween очакват да има свежи растения във всяка гримьорна, да има кофи за разделно изхвърляне на отпадъците в цялата зона на бекстейджа, както и хората работещи с тях да имат желание за работа.

Сред другите изисквания са да има смути мейкър, достатъчно количество местна бира и вино сорт Сира. След концерта, музикантите искат да ядат италианска кухня, а специално за барабаниста трябва да има осигурени арабски нудъли. Във всички хотелски стаи пък трябва да има вани.

“Изискванията на групата са абсолютно нормални. Нищо претенциозно или много сложно за организиране. Единственото по-странно желание е тоник с краставица, който не се предлага в България, но ще бъде осигурен“, отчетоха организаторите.

Подобни публикации

Leave a Comment