08.10.2022 Софи Маринова напълни догоре Арена Армеец

Софи Маринова

Гласовитата Софи Маринова избухна с грандиозен концерт в зала Арена Армеец. По повод 25 години на сцената тя събра приятели – Константин, Преслава, Устата и Теодосий Спасов и напълни залата до горе. Не за първи път нейните почитатели я издигат до ранга на Лили Иванова, която й изпрати букет и я поздрави с успеха.

Искам от цялото си сърце да благодаря на великата Лили Иванова за този жест и за уважението през всички тези години! Да имам признанието на своя идол и любовта на публиката е най-голямата награда за мен! Безкрайно трогната съм! Благодаря!

Това пък написа тя в профила си в социалната мрежа в отговор на жеста на Лили.
Ромският славей получи хиляди поздравления от феновете си.

Пълна зала. Браво, призната певица, не всеки изпълнител може да напълни залата. 

Да е жива и здрава ,такава публика може да събере само Лили Иванова и Софи Маринова. Да са живи и здрави.

Беше най якия концерт! Гласовита певица да я слушам на живо беше истинско удоволствие! Браво на нея, певица на която Бог е дал много.

Това е голямо признание, а ти си толкова добра и гласовита, мила Софи ! Бъди все такава ! Честит празник и много дълги години да ни радваш с твоето творчество! 

Софче, прекрасна и истинска както винаги. Заслужаваш всеки комплимент. Желая ти здраве и дълги години да радваш хората с таланта който имаш!

Браво Софи ❤ Адмирации за теб и твоя талант. Жестът на Лили Иванова показва колко голяма е Тя ! Честит празник 🌹 Бъди жива и здрава и не спирай да правиш хората щастливи с твоята музика ❤

Въпреки, че организатор на концерта е Куку-бенд с музикален продуцент Евгени Димитров – Маестрото, Слави Трифонов отказал и то само ден преди събитието на Софка да е на една сцена с нея. Но и без неговата помощ тя успя да напълни залата, нещо което не всеки успява да направи, въпреки средствата и организацията.

Подобни публикации

Leave a Comment