22.10.2022 ПЕСНИТЕ НА МОЯ НАРОД – отмяна

ПЕСНИТЕ НА МОЯ НАРОД

ПЕСНИТЕ НА МОЯ НАРОД

Уважаеми клиенти,

На 15.09.2022 в 08:43 ч. получихме следното съобщение от организатора на ПЕСНИТЕ НА МОЯ НАРОД, ИНВИКТА БЕКСТЕЙДЖ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД:

„Уважаема публика,

Поради планирана промяна на датата на концерта и преместването му през 2023 г., настоящата дата – 22.10.2022 г. се ОТМЕНЯ. Всички закупени до момента билети трябва да бъдат върнати до 22.10.2022 г. по реда, описан подробно на сайта www.eventim.bg

Приемете нашите искрени извинения!

Бъдете здрави!

С уважение,

Екипа на “ПЕСНИТЕ НА МОЯ НАРОД”“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Срок за възстановяване на суми – 22.10.2022г.

Източник: Ивентим БГ

Подобни публикации

2 Thoughts to “22.10.2022 ПЕСНИТЕ НА МОЯ НАРОД – отмяна

  1. Toni

    Закупените билети ще бъдат ли валидни за следващия концерт 2023

    1. редактор

      Попитайте организаторите на концерта, в прес съобщението не е предвидена такава опция.

Leave a Comment