13.07.2022 IRON MAIDEN разтърси Арена Армеец

IRON MAIDEN

Британските метъл величия IRON MAIDEN преобразиха Арена Армеец във фентъзи свят, изпълнен с епични чудовища, огньове, подли демони, самураи и безстрашни воини – в лицето на своите фенове.

Зашеметяващата енергия на изпълнителите се сля в едно с интензивните емоции на българската публика на напълно разпродадения концерт в столицата снощи.

Легендарната група дойде за пореден път у нас, което нямаше как да не се превърне в еднсо от рок събитията на годината.

Дългоочакваният от българските фенове лайв бе част от световното турне на групата – Legacy Of The Beast. От най-големите хитове в кариерата на бандата, през песни от последния студиен албум Senjutsu, до емблематичните образи в представленията на бандата, като гигантския Икар, огнехвъргачката, грандиозния Spitfire, Legacy Of The Beast е посетено от над 2 милионa фенове по света и определено като най-зрелищното и визуално зашеметяващото шоу в историята на IRON MAIDEN. Сега и българската публика може да потвърди това!

Специалните гости и съпорт на шоуто, немската готик метъл група Lord Of The Lost се качиха първи пред ентусиазираната публика с парчета в специфичното си дарк рок звучене.

Веднага след тях, в еуфория над 12 000 души в София станаха свидетели на епични сценични декори, сет лист с перфектната комбинация от класики на групата и най-новите им парчета и способността да направят впечатляващо шоу. Резониращият в Арена Армеец глас на Брус Дикинсън, даде тон на многобройната публика да запее заедно с него любимите си песни и така – до края на концерта. IRON MAIDEN, като истински разказвачи на истории, пренесоха публиката в техния свръхестествен приказен свят и за това представление ще се говори дълго.

Сетлист:

 1. Senjutsu
 2. Stratego
 3. Writing On The Wall
 4. Revelations
 5. Blood Brothers
 6. Sign Of The Cross
 7. Flight Of Icarus
 8. Fear Of The Dark
 9. Hallowed Be Thy Name
 10. The Number Of The Beast
 11. The Iron Maiden

Encore I

 1. The Trooper
 2. Clansman
 3. Run To The Hills

Encore II

 1. Aces High

Подобни публикации

Leave a Comment