28.07.2022 SOFIA 2022 WORLD TAEKWONDO CADET

TAEKWONDO

За първи път в историята на TAEKWONDO, две световни първенства се провеждат на едно място в една година. От 28 юли до 7 август София е домакин на най- важните и чакани турнири в света на Таекуондо – Световно първенство за кадети и Световно първенство за юноши и девойки.

Зала Арена Армеец ще събере всички приятели, любители и практикуващи таекуондо, които ще станат свидетели на ожесточено съревнование и битки за победа по пътя към титлата Световен шампион.

В продължение на 10 дни над 3000 състезатели ще мерят сили за Шампионска титла. Посетители на шампионатите и церемонията по откриването ще бъдат международни спортни и държавни авторитети, световни и родни звезди, елита на Световния спорт и Таекуондо.

TAEKWONDO

Станете част от събитието и написването на спортната история. Насладете се на зрелищни битки, обрати и победи и вижте уникалното, спиращо дъха изпълнение на най-атрактивния демонстративен отбор в Света.

Състезанието се провежда на пет игрални полета едно до друго, в права линия и фронтален изглед от VIP Сектор

Финали , полуфинали и церемония по награждаване се провеждат на едно поле – Централно с фронтален изглед от VIP Сектор

Economy – Сектора предоставя изглед на едно поле, частичен изглед на второто поле и слаба видимост на останалите 3 полета

Standard – Сектора предоставя изглед на двете крайни полета, частичен изглед на средното централно поле и слаба видимост на крайните две полета

Premium Сектора предоставя изглед на три полета и частичен изглед на двете крайни полета.

VIP – Сектора предоставя изглед на всички полета

Leave a Comment