02.04.2022 С Никос Вертис пяха 17 000 души

Никос Вертис

Концертът на Никос Вертис, който след двукратно отлагане заради пандемията, се проведе в сряда вечерта в зала Арена Армеец в София, се увенча с голям успех. Най-популярният и актуален гръцки певец и композитор в момента. Е и един от най-обичаните артисти от южната ни съседка у нас. Това се видя още в понеделник сутринта. Когато пристигна на летище София. Журналисти, фотографи и фенове го посрещнаха с желание да му вземат интервю и да се снимат с него.

Билетите за концерта се разпродадоха само за няколко седмици от сайта на копродуцента. И така в сряда вечерта 17 000 души пяха и се забавляваха от сърце заедно с гръцката звезда, като продуцентът Вангелис Пападопулос превърна „Арена Армеец“ в истинско бузуки. На ВИП сепаретата най-отпред да се насладят на изпълненията на своя колега бяха Тони, Фики и Емрах Стораро, Галена, Меди, Илиян, Лия, Нелина, Тони Димитрова, Драго Драганов и др.

Певецът излезе на сцената с 21 музиканта и две беквокалистки. Той се раздаде за българската публика. България се движеше в ритъма на Никос Вертис. Още дълго време ще се говори за това фантастично шоу.

 

Подобни публикации

Leave a Comment