30/08/2022 David Garrett промяна на дата

David Garrett

Уважаеми клиенти,

На 02.03.2022 в 12:13 ч. получихме следното съобщение от организатора на David Garrett, НОВА Х ИДЕЯ ЕООД:

“Европейското турне Alive 2022 на David Garrett се отлага за края на лятото.

Новата дата за България е 30 август 2022.

Поради продължаващата коронавирусна пандемия и свързаните с нея ограничителни мерки, за съжаление, се налага да отложим планираните дати от европейското турне Alive през април и май. Това не беше никак лесно решение за нас. С нетърпение чакаме момента, в който отново ще бъдем на сцена и ще свирим за вас. Позитивните и хубави емоции са толкова важни за всички ни, особено в тези трудни времена.

Щастливи сме, че ще успеем да се видим на тези концерти през късното лято и ранната есен на 2022 г. Благодаря за вашето търпение и разбиране, и особено за вашата лоялност. С нетърпение чакам да видя всички ви на моето турне по-късно тази година. До тогава бъдете здрави и се грижете за себе си. Ще се видим на 30 август в София.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по и-мейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 1 април 2022 г.

Източник: Ивентим БГ

Подобни публикации

Leave a Comment