Грациите показаха спектакъла „Сън” и завещаха олимпийското злато

спектакъла „Сън”

Пред любимата си българска публика момичетата представиха спектакъла „Сън”. Олимпийските златни медалистки от ансамбъла, които написаха най-ярката история на художествената ни гимнастика, тази вечер казаха сбогом на състезателния подиум.

Пред любимата си българска публика момичетата представиха спектакъла „Сън”. Грандиозното шоу беше в зала „Арена Армеец”. То включваше музика на живо, мултимедия, танци и много изненади.

Освен Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканова, в спектакъла главни действащи лица бяха и Невяда Вадинова и Катрин Тасева.

Големият интерес, който инциира събитието в зала “Арена Армеец”, наложи и закъснението му. Вместо в конкретния час – 19:30, представлението започна малко след 20:00 часа. Началото беше поставено с впечатляващо видео и светлинно шоу, а музикалното оформление беше българска музика, изпълнена на живо. Всички заедно се появиха на килима и загатнаха за това, което предстоеше. Последваха изпълнения на български народни песни, изпяти от варненката Петя Панева, която спечели “Гласът на България”. Всяка една гимнастичка пък беше представена с видео визитка.

Спектакълът “Сън”

Спектакълът “Сън” завърши с предаване на щафета на следващия ансамбъл, за който са завещани големите победи и медали от постигнатото досега от вече отказалите се гимнастички.

“Тези момичета са моите воини и спечелиха този златен медал по безапелационен начин. Наистина сме много силен и сплотен екип. Сега аз изпитвам спокойствие, удовлетворение и щастие, че го постигнахме. Благодаря и на Вас публиката за подкрепата. Благодаря и на Вас момичета! Прекрасни сте, ще ми липсвате много!”, каза още Раева.

За финал тя прочете един тест от преди ден на Стефани Кирякова в социалните мрежи и каза, че той е само пример, че тези момичета са не само силни гимнастички, но и прекрасни същества.

“Дълго време чаках да дойде правилното време. Отлагах. Исках да намеря точните думи. Не бях готова да се разделя, но понякога времето изпреварва нас самите. Не мога да кажа, че бях готова и през 2016-та, когато започна моето пътуване към мечтите. Но вече знам, че никога не си напълно готов за това, което те очаква. Благодарна съм, че преди 5 години се запознах с едни момичета, които носеха нещо специално. Нещо, което може би и аз имах в себе си, някъде много дълбоко скрито. То започваше да гори само, в един единствен случай – когато бях с тях. Беше някакъв пламък, но много различен от огъня. Нова материя, различна светлина. Нашият собствен Космос”, написа Стефани Кирякова в социалните мрежи.

Leave a Comment