Iron Maiden с концерт у нас догодина

Iron Maiden

Iron Maiden обяви шест нови дати на своето турне “Legacy of the beast” през 2022 г. Сред които и концерт в софийската “Арена Армеец” – на 13 юли, съобщават организаторите от Festteam.

Специални гости ще бъдат “Lord Of The Lost”.

Шоуто “Legacy Of The Beast” получава изключително одобрение от фенове и медии като най-екстравагантното и зрелищно изпълнение в кариерата на групата до момента, със сет лист с любими от десетилетия парчета и вече е гледано от над два милиона души по света“, посочват организаторите.

Освен някои от най-големите хитове на легендарните музиканти, за пръв път ще прозвучат на живо парчета от новия студиен албум на групата – “Senjutsu”, който дебютира под номер 1 в България, предава БТА

Iron Maiden

Следващото лято най-сетне ще можем да направим голямото европейско турне “Legacy Of The Beast”. То трябваше да се случи през 2020 и се наложи да отложим два пъти. Щастливи сме, че успяхме да добавим още концерти в няколко страхотни източноевропейски страни, включително Украйна, където не сме свирили никога. Планираме някои промени в продукцията и сет листа, за да включим парчета от новия албум “Senjutsu”.  Така ще направим Legacy Of The Beast Tour 2022 дори още по-впечатляващ и грандиозен. Все пак, бъдете сигурни, че ще включим всички хитове и ключови елементи от първоначалния ни замисъл за турнето. -Легендарния Spitfire, огнехвъргачката, гигантския Икар и всичко останало. Разбира се, ще разтърсим ситуацията с един нов Senjutsu свят, в който Еди ще има сериозна конкуренция”, казва Род Смолуд, мениджър на групата.

Вокалистът Брус Дикинсън добавя:

Нямаме търпение да се завърнем в Европа догодина. Много сме щастливи, че успяхме да добавим София и други източноевропейски градове със страхотни фенове. Развълнуван съм от новите елементи на сцената и да споделим с Вас какво сме подготвили. Цялата група много се забавлява по време на Legacy турнето и с удоволствие се връщаме, за да свирим на живо и да се видим с всички Вас отново“.

 

Подобни публикации

Leave a Comment