Любо Киров събра почитателите си в „Арена Армеец“ навръх рождения си ден

Любо Киров

В деня на своя личен празник (26 октомври) Любо Киров реши да направи подарък на почитателите си, както и на самия себе си, като събра фенове, приятели и колеги в столичната зала „Арена Армеец“ и им изпя най-красивите си песни.

Неслучайно Любо посрещна всички в залата с думите: „Вие не сте тук като фенове, вие сте ми на гости“. По-креативните от публиката се бяха подготвили и с плакати по случай рождения ден на изпълнителя. Оказа се, че в залата, сред публиката, освен Любо, има и още няколко рожденика, решили да посрещнат празника си в компанията на хубава българска музика.

Любо Киров изнесе малко над 2-часов концерт.

Той представи на живо както добре познати песни, така и нови такива. Една от тях е балада „Усеща се сила“. Тя е част от новия му албум, който ще бъде на пазара през декември.

Любо изпълни обичани парчета, като „Както преди“, „Целуни ме“, Знам“, „Всички пътища водят към теб“ и още, и още.

Той представи и излязлата буквално преди дни нова песен „Където няма време“ съвместно със Стенли, който уважи изпълнителя и излезе на сцената, за да изпеят заедно.

Освен Стенли, всички дуетни половинки на Любо бяха в „Арена Армеец“. За да изпълнят с него съвместните си парчета.

Мария Илиева, Михаела Маринова, група „Акага“, Графа и Орлин Павлов бяха част от големия музикален спектакъл. Който бе допълнен от страхотна мултимедия. С две лед стени и огромен екран, а сцената наподобяваше кораб, на който се бяха „качили“ музикантите от бенда, сред които Ангел Дюлгеров, Живко Петров и др.

Разбира се, Любо Киров се върна и за бис, като се обърна към пълната зала с думите: „Вие сте виновни, че мен ме има. Обичам ви, без да ви познавам всички“.

А след последния музикален акорд вечерта приключи. С усещането, че музиката е велик обединител, който кара дори хората, имащи най-големите различия, да имат нещо общо помежду си…

Подобни публикации

Leave a Comment