Концертът на Никос Вертис с нова дата

Никос Вертис

Поради продължаващата пандемична обстановка, свързана с разпространението нa COVID-19, създаващо непосредствена опасност за здравето и за живота на населението в световен мащаб, както и поради неотменените рестриктивни мерки от административните органи в България, ограничаващи провеждането на масови културни събития в закрити пространства, концертът на НИКОС ВЕРТИС в София, планиран за 12.05.2021 г., се налага да бъде отложен. Новата потвърдена дата за събитието, е 30.03.2022 г. Продукцията пожелават на всички в България здраве и скорошно нормализиране на създалата трудна за цял свят ситуация. Всички закупени билети и ВИП маси ще важат без презаверка за новата дата !

източник: ticketportal.bg

Подобни публикации

2 Thoughts to “Концертът на Никос Вертис с нова дата

  1. Разярена

    Сигурно се шегувате ? Как е възможно отново да подведете хората ?! Купих билети през Ноември 2019, за концерт, който трябваше да е през 2020, а вие го отменяте вече за трети път. По-добре да не се състои изобщо, отколкото да разигравате хората по този начин. Може да пее на 13 май в Израел, а тук не, така ли ? Там няма ли КОВИД ?! Не ви е срам !

    1. redaktor

      Здравейте, разбираме Вашето недоволство и Ви съветваме да се обърнете към Ticketportal Bulgaria, които са организаторите на събитието. Нашият сайт представя информация за събитията в зала Арена Армеец но не ги организира.
      Благодарим Ви за разбирането!

Leave a Comment