HELLOWEEN ОТЛАГАТ ТУРНЕТО СИ ЗА ДОГОДИНА

“HELLOWEEN ОТЛАГАТ ТУРНЕТО СИ ЗА ДОГОДИНА

Уважаеми клиенти,

На 05.03.2021 в 18:00 ч. получихме следното съобщение от организатора на Helloween United II Alive, Бългериан Лайв Мюзик ЕООД:

Дългоочакваното United Alive Tour Part II ще се проведе през пролетта на 2022-а година. Заради настоящата пандемия от COVID-19, немските метъл легенди от Helloween бяха принудени да отложат цялото си турне за втори път. Групата трябваше да посети и България на 10-и юни в столичната зала Арена Армеец, но феновете ще трябва да изчакат още една година преди да се срещнат с бандата.

„Със съжаление, но с мисъл за здравето на всички, още веднъж ни се налага да отложим турнето си. В настоящата ситуация не бихме могли да осъществим турнето по начина, който сме предвидили, затова го пренасрочваме за пролетта на 2022-а година. В момента работим по уговаряне на новите дати, които ще бъдат обявени съвсем скоро. Като допълнение подготвяме и една голяма новина, така че очаквайте нещо специално от нас! Молим ви да задържите билетите си, защото те ще са валидни за новите дати“, споделят от групата.

Всички билети закупени за концерта тази година ще важат за новата дата, без да е нужно да се презаверяват. Когато бъде уточнена новата дата за концерта в България, ще бъде обявена и възможността за връщане на билети за всички, които няма да могат да присъстват.”

източник: Ивентим БГ

 

Подобни публикации

Leave a Comment