Sofia Open – жребият е изтеглен: Кузманов започва с италианец, Андреев срещу австралиец

Sofia Open

Жребият за основната схема на Sofia Open 2020 вече е факт. Двамата български представители – Димитър Кузманов и Адриан Андреев, научиха имената на съперниците си на старта.
Втората ни ракета Кузманов попадна в долната част на схемата и в първия кръг ще срещне представител на Италия – Салваторе Карузо. Победителят от мача във втория кръг ще играе срещу №2 в схемата Феликс Оже-Алиасим (Канада).

Андреев за втора поредна година ще играе в София срещу представител на Австралия. Българският талант ще срещне на старта Джон Милман, №6 в схемата.

Sofia Open

Поставен под №1 е Денис Шаповалов (Канада). Той ще се включи директно от втория кръг, където ще играе срещу Раду Албот (Румъния) или Юичи Сугита (Япония).
Любопитен съперник на старта ще има шампионът от US Open Марин Чилич. Хърватинът ще срещне чешкия талант Йонас Форейтек, който влезе в основната схема в последния момент, заменяйки Александър Лазаров.

В квалификациите на турнира се включват още двама българи. Това са Александър Донски и Габриел Донев, които се нуждаят от по две победи, за да се гарантират място в основната схема на турнира. И двамата са на корта в събота.

Подобни публикации

Leave a Comment