28.10.2020 ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ

ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ

„ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ“

След като видите това шоу, Вие ще спрете да гледате телевизия. Ще спрете да си купувате прах за пране и да търкате билетчета.

„Забраненото шоу на Рачков“ е комедиен моноспектакъл, който ще ви въведе в кухнята на телевизията. Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериали? Това са само част от въпросите, на които дава отговор един от най-обичаните шоумени в България Димитър Рачков.

„Забраненото шоу на Рачков“ е спектакъл-антидепресант, който гарантира забавление за цялото семейство. Посмейте се на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу – от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от „Бай Брадър“ до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии…

Това е първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг.

Искали ли сте някога да водите Новините? А да участвате в любимата си телевизионна игра?  Шоуто на Рачков е интерактивен спектакъл, който ви дава тази възможност.

4 Thoughts to “28.10.2020 ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ

  1. Гергана Андреева

    Здравейте,
    Както виждам има 2 дати, които са обявени за това шоу. Имам 2 закупени вече билета от Grabo.bg и бих искала да попитам дали ще се разделят хората, закупили вече билети, между двете дати.
    Ако да, как бих могла да разбера на коя дата трябва да отидем?

    1. redaktor

      Здравейте, Грабо продават билети за всяка дата по отделно. Вашите билети са закупени за една от двете дати. На тази дата трябва да отидете.
      Поздрави!

  2. redaktor

    Здравейте, споделяме Вашите опасения относно ситуацията в страната. Обърнете се директно към ГРАБО.
    Поздрави!

  3. Огнян Георгиев

    Здравейте,
    Имаме закупени от Грабо ваучери за Забранено то шоу на Рачков. Поради усложнена та епидемиологична обстановка в страната и всекидневни увеличаващият се брой новозаразени с Ковид хора, считаме, че посещението на представлението в толкова голяма зала като Арена Армеец и то в продължение на толкова дълго време, крие огромен риск за здравето на семейството ми. Моля за информация, по какъв начин можем да се откажем от закупените ваучери и как да получим, предварително за платената от нас сума. Поздрави: Огнян Георгиев. Бъдете здрави!

Leave a Comment