Никос Вертис промяна на дата

Никос Вертис

Сменят датата на грандиозния концерт на гръцката супер звезда Никос Вертис в България. Събитието бе планувано за 13 май – денят, в който извънредното положение в България би трябвало да приключи.

Хиляди фенове, закупили своите билети за концерта в Арена Армеец, заляха с въпроси страницата на събитието във Фейсбук.

“Концертът сигурно се отменя, ще се промени ли датата?”, “Мисля, че е редно да обявите какво ще се случи с концерта и съответно закупените билети”, бяха само част от питанията на почитателите на Никос Вертис.

Днес, ръководството на гръцкия певец пусна официално съобщение. Ето какво гласи то:

“Наложената мярка забранява провеждането на всички видове събития до 13 май 2020 г. включително, поради разпространението на коронавирус (COVID -19) и несигурността дали тази забрана няма да продължи и след 13 май 2020 г.

Поради тези факти, бихме искали да информирам ви, че:

Ръководството на Никос Вертис и организаторите решиха да отложат събитието за 12 май 2021 г. в името на здравето, мира и благополучието на всички фенове и почитатели на Никос Вертис и гръцката музика. Всички закупени билети и VIP маси ще бъдат валидни за новата дата.

Благодаря ви за търпението в тази напрегната и неприятна ситуация за всички фенове. Уверяваме ви, че тя е такава и за всички организатори, артисти и всички, които участват в организирането на събития. Пожелаваме на всички да преминат през това изпитание здрави, за да се насладят на уникалния талант на Никос Вертис в „Арена Армеец“ на 12 май 2021 година.
Пазете се и бъдете здрави!”

източник: Traffic news.bg

Подобни публикации

2 Thoughts to “Никос Вертис промяна на дата

  1. Бойко

    Здравейте!
    Концерта може ли да се посети от 14 годишен без придружител?

    1. redaktor

      Здравейте!
      нямаме информация от организаторите на събитието, опитай с въпроса си на
      https://www.facebook.com/pages/Ticketportal-Bulgaria/409374795816411?_fb_noscript=1

Leave a Comment