17.04.2021 HITS ONLY ALL STARS

HITS ONLY ALL STARS

от Ивентим:

Уважаеми клиенти,

На 30.03.2020 в 09:57ч. получихме следното съобщение от организатора на HITS ONLY ALL STARS  в Арена Армеец, Кийн актс ООД:

Шоуто HITS ONLY с най-доброто от музиката на 80-те и 90-те с нова дата

  Третото издание на станалата популярна у нас платформа HITS ONLY, която събира най-обичаните световни звезди на 80-те и 90-те на една сцена, ще  бъде отложено за следващата година. Зрелищното шоу с DJ BOBO, CC CATCH и ядрото на ACE OF BASE – JENNY BERGGREN, е сред многото, планирани за настоящия и следващия месец, засегнати от извънредната международна обстановка, породена от разпространението на коронавирус (COVID-19). В следствие на наложените ограничения в свободното придвижване на хора и стоки, възпиращи нормалното протичане на обявените концертни събития, организаторите от KEEN ACTS, радио ENERGY и мениджмънтът на музикалните звезди положиха съвместни усилия за намирането на оптимален възможен вариант. Грандиозното парти, обещаващо на феновете ударна доза любими хитове, ще се състои в Арена Армеец на 17.04.2021.

Настоящата безпрецедентна ситуация влияе изключително негативно на цялата индустрия, обвързана със събитията у нас. Обхващаща организаторите на фестивали, концерти, изложения, конференции, спортни мероприятия и т.н. Както и всички техни под изпълнители, занимаващи се с реализацията, и обвързани в договорни отношения на международно ниво.

HITS ONLY ALL STARS

 Обстановката е безпрецедентна също така за всички, които работят в сферата на събитията по целия свят. Като се очаква тепърва да се изработи ясна методология за това как ще се синхронизират финансовите отношения между отделните страни по веригата – артисти, организатори на турнета, агенти, локални подизпълнители, туроператори, собственици на зали, компаниите, предлагащи билети, както и техните клиенти, закупили билети предварително.

Въпреки, че отлагането е по причина, независеща нито от Keen Acts и радио ENERGY, нито от артистите, нито от залата за събития, и се случва в близък до даденото шоу момент, при вече изплатени хонорари, наем на зала, самолетни билети, реклама, както и неочакваните допълнителни разходи, свързани с изместването и реорганизацията, ще се опитаме скоро да ви информираме относно варианти за връщане на пари от билети, ако в крайна сметка няма да имате възможност да присъствате на събитието.

Билетите за грандиозното шоу HITS ONLY ALL STARS, закупени до момента, важат за новата дата – 17.04.2021 без необходимост от презаверяване.

За повече информация следете фейсбук страницата на събитието

Подобни публикации

Leave a Comment