10-12 04 2020 Световната купа по художествена гимнастика 2020

художествена гимнастика

СЕДМИЦА НА ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГИМНАСТИКА В СОФИЯ

Предстои първата „Седмица на художествената гимнастика“ в България. Тя ще се случи между 5-и и 12-и април, когато ще се проведат – Международният турнир за купа София и Световната купа по художествена гимнастика. Първият турнир ще е в зала „София“, а Световната купа ще се проведе в „Арена Армеец“.

В „Седмицата на художествената гимнастика“ ще се проведат и множество инициативи, които ще целят да доближат гимнастиката с феновете. Ще има Гала – премиера на голям екран на филма „Светът на златните момичета“, изложба с рисунки от клубовете по художествена гимнастика, срещи със „Златните момичета“, фото-сесии с талисмана на Световната купа и много други. „Не спираме да влагаме любов и сърце за нашия спорт. Целта ни е многобройните ни фенове да имат не само достъп до състезанията, но и до други иновативни и вълнуващи събития. Нека подкрепим Златните момичета“, разказва повече за инициативата Илиана Раева.
„Изключително много се вълнувам от тази седмица, защото ще е нещо ново и различно за всички нас. Сигурна съм, че зрителите ще се забавляват“, споделя Християна Тодорова, главен съдия на Световната купа.

ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА

За „Седмицата на художествената гимнастика“ от днес, в продажба се пускат лимитирана серия Златни карти, които ще дават ексклузивен достъп до двете състезания, но също така и достъп до Гала- премиерата на филма „Светът на златните момичета“, ексклузивна лична среща със Златните момичета, специална фото-сесия с Талисмана на Световната купа, подаръци от състезанията и много изненади. „Аз наричам тази карта преживяване, защото хората които си я закупят ще получат много повече от хубави места и ВИП обслужване. Те ще имат уникалния шанс да преживеят една незабравима седмица в нашата компания“, споделя Росина Атанасова, генерален секретар на българската федерация по художествена гимнастика и главен съдия на Международния турнир за купа „София“.

Билетите за „Седмицата на Художествената“ гимнастика са вече в продажба в мрежата на Easypay и на всяка каса на Изипей в страната.
СЕДМИЦА НА ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГИМНАСТИКА В ГРАД СОФИЯ
5-7 АПРИЛ
МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ЗА КУПА СОФИЯ – зала „София“
Билети на: https://epaygo.bg/5484479430 и на всяка каса на Изипей в страната.
В турнира участие в надпреварата ще вземат жени и девойки индивидуално.
Младите надежди на световната художествена гимнастика от 16 страни ще спорят за разпределение на медалите.

10-12 АПРИЛ
СВЕТОВНА КУПА ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА – зала „Арена Армеец“

Световната купа ще бъде и предпоследна квалификация за Олимпиадата в Токио, където българският национален отбор заминава с максимален брой квоти – две при индивидуалното и една при ансамбъла.

Всички почитатели на художествената гимнастика ще могат да се възползват от специална оферта – ЗЛАТНА КАРТА, която включва:
– Получавате златна карта при първо посещение
– ВИП място за трите дни на Международния турнир
– Прожекция на филма „Светът на златните момичета“
– ВИП място за трите дни на Световната купа
– Фото-сесия с талисмана на Световната купа
– Специален подарък

ОЧАКВАТ ВИ ОЩЕ МНОГО ИЗНЕНАДИ!

Подобни публикации

Leave a Comment