13.05.2020 Гръцката супер звезда Никос Вертис идва за грандиозен концерт в България!

Никос Вертис

Концертът на Никос Вертис с нова дата

Гръцката супер звезда Никос Вертис идва за грандиозен концерт в България!
Посрещаме го на 13 май 2020 г. в зала “Арена Армеец”!

Супер звездата Никос Вертис ще изнесе грандиозен концерт в България на 13 май 2020 г. в зала “Арена Армеец”! Хилядите му феновете у нас ще имат уникалната възможност да се насладят на живо на харизматичния изпълнител. Да се докоснат до красотата на музиката му и да чуят най-големите му хитове. Не на последно място, това ще се случи и в разгара на кариерата му. В момент, в който Никос Вертис буквално подлудява феновете на гръцката музика по всички краища на света. Специално за концерта на 13 май 2020 г. залата ще се превърне в истински Бузуки бар. На терена ще бъдат разположени специални сепарета, които ще бъдат внесени от един от най-големите бузуки барове в Гърция. За информация и закупуване на куверти info@ticketportal.bg или тел. +359 879 498 338, + 359 879 498 339, + 359 879 498 340.

Наричат Никос Вертис най-великия изпълнител на лаика – музикален стил, който е микс между традиционна гръцка музика и поп и денс звучене. Той е едни от най-големите, талантливи, обичани и желани съвремененни изпълнители на гръцка музика.
Последният му албум “EROTEVMENOS” e oт 2017-та и включа девет песни, сред които двата големи хита “Erotevmenos” и “An m’agapises”. Парчетата бързо печелят сърцата на публиката – покоряват музикалните класации и са с милиони гледания в YouTube. Само последното му видео към песента “Alaxa”, което Вертис пусна през август тази година, вече има повече от 2 милиона гледания. Преди броени дни звездата стартира и голямо турне в Северна Америка, където ще пее в най-големите концертни зали в Los Angeles, Toronto, Atlantic City, Montreal и Chicago.

Схема на залата за концерта на Никос Вертис :

Подобни публикации

Leave a Comment