Бет Харт – отмяна

Бет Харт

От сайта на Ивентим:

 

Уважаеми клиенти,

На 20.12.2019 в 10:12 ч. получихме следното съобщение от организатора на Beth Hart на 10 декември 2019, 20 ч. – БГ Саунд Стейдж ООД:

“Скъпи приятели на Бет Харт, 

С голямо съжаление трябва да съобщим, че концертът й, който трябваше да се състои на 10 декември в „Арена Армеец”, все още няма нова дата.

Поради невъзможност  бързо да бъде договорена нова дата в разумен срок, така че да оправдае очакването на българската публика. Се наложи да вземем решение за канселиране на концерта. Парите от закупените билети ще бъдат върнати.

Ако усилията ни да стиковаме натоварената концертна програма на Бет Харт със свободните дати на Арена Армеец дадат резултат, веднага ще обявим новата дата.

Притежателите на билети могат да получат парите си от местата на тяхната покупка след 23 декември. Тези, които са платили билетите си през сайта на Ивентим, могат да ги върнат в централния офис на ул. „6-ти септември” №58. Хората от провинцията ще получат парите си по банков път, след като ги изпратят на същия адрес. Срокът за връщане на билети е 31 юли. В случай, че нова дата бъде анонсирана и са останали невърнати в системата билети, те ще важат без презаверка.

Екипът на BG Sound Stage поднася своите извинения. И ще направи всичко възможно Бет Харт скоро да се срещне с българската публика.”

Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Подобни публикации

Leave a Comment