Лара Фабиан очарова публиката в „Арена Армеец”

Лара Фабиан

Белгийската певица Лара Фабиан подари на своите фенове незабравими емоции с най-обичаните си хитове в зала „Арена Армеец”. Тя изпълни незабравимите „ Je T’aime”, „Je suis Malade” и „Adagio”, както и песни от новия четеринадесети албум на певицата – “Papillon”.

Концертът е част от световното турне 50, което започна тази година ще продължи и през 2020. Фабиан пристигна в София, заедно със своя голям екип. Той наброява повече от 30 човека. Включително готвач, който приготвя специално за нея меню с безглутенови храни и продукти без лактоза.

С над 20 милиона продадени албума по света, Лара Фабиан е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица отличия, сред които два пъти Световна музикална награда за най-продаван бенелюкски изпълнител, награда “Феликс” за най-добър женски изпълнител, френската награда Victoires de la musique и други.

Лара Фабиан

Концертът, част от световното турне на Лара Фабиан, разказва за нейното семейство, първите ѝ стъпки в музиката и големите успехи на сцената.

Разказът за живота на певицата се превърна в диалог с публика. Тя изпълни едни от най-големите си хитове. Сред тях и песни, за които сподели, че никога не пее по един и същ начин.

 

Подобни публикации

Leave a Comment