LARA FABIAN пристигна в България

LARA FABIAN

LARA FABIAN пристигна в България с екип от повече от 30 души, за да се подготви за концерта си в Арена Армеец.

Световното й турне „50“, което започна тази година и ще продължи и през 2020, ще премине през „Арена Армеец“. По време на обиколката Фабиан ще подари на своите фенове незабравими емоции с най-обичаните си хитове като „Je T’aime“, „Je suis Malade“ и „Adagio“, както и песни от новия й четиринадесети албум „Papillon“.

LARA FABIAN

За турнето Лара пътува с голям екип, включително и с личен готвач. Певицата спазва стриктна диета, която включва безглутенови храни и продукти без лактоза. За белгийската изпълнителка в деня на концерта й в София ще бъде приготвена органична и био храна и ще бъде осигурено висококачествено френско шампанско.

С над 20 милиона продадени албума по света, Фабиан е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица отличия. Сред които два пъти световната музикална награда за най-продаван изпълнител от Бенелюкса. Награда „Felix“ за най-добър женски изпълнител, френската награда „Victoires de la Musique“ и други.

Входовете на Арена Армеец в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 ч. Няма да има подгряващи артисти. Звездата ще излезе на сцената в 20:00 ч.

Подобни публикации

Leave a Comment