Ясна е подгряващата група в концерта на Dubioza Kolektiv

Dubioza Kolektiv

Conquering Lion от Македония ще е подгряващата банда в концерта на Dubioza Kolektiv в София на 29 ноември!

Седемте музиканта свирят на най-различни инструменти. От класическата китара до перкусии и тромбон, и са добре познати и у нас с танцувалния си коктейл от реге, дъб и плътен китарен звук. Тази година момчетата отбелязаха 12 години от създаването на бандата. През годините могат да се похвалят с хиляди усмихнати фенове и концерти в цяла Европа и Балканите. Имат и четири албума зад гърба си. Сетът им ще продължи 45 минути, а веселата банда чудесно подхожда и ще направи забавно-музикален преход към хедлайнерите на вечерта – Dubioza Kolektiv.

Dubioza Kolektiv

Dubioza Kolektiv обещават да изпълнят и някои съвсем нови песни, които ще бъдат част от предстоящия им албум. Шоуто им в София ще бъде последното от тазгодишното им европейско турне, което ще продължи през февруари догодина. В началото на месеца симпатягите от Босна и Херцеговина бяха в София за специално warm up party в клуб “Строежа” и за изнанадващо свирене на открито в София – насред Женския пазар! На 5 ноември беше и световната премиера на общата им песен с Manu Chao – „Cross The Line“. Сингълът ще бъде част от предстоящия девети албум на бандата, който се очаква да бъде факт на 28 януари 2020.

Организаторите от Stroeja напомнят, че вратите на залата отварят в 18:30 ч., а концертната програма стартира в 19:30 ч. Препоръчват и възможно най-ранно пристигане на публиката в залата.

Подобни публикации

Leave a Comment