Големия взрив 2019 показа историите на успели хора

Големия взрив 2019

На форума Големия взрив 2019,  Наталия Кобилкина разкри как да получаваме всичко, което поискаме!

Думите „Да, сър!” вършат чудеса с мъжете, а когато една жена иска да накара любимия си да й обърне внимание, трябва да се държи като разгонена мечка в планината.

Как се държат разгонените мечки в планината? Обикалят край дърветата и се трият в тях. Същото трябва да прави жената със своя мъж, когато прецени, че той се проявява като истинско дърво в отношенията им.

„Най-смешното е, че го научих на бизнес семинар” – това разказа сексоложката Наталия Кобилкина пред 500 жени на тренинг миналия уикенд, на който бе и световно известната психоложка Лариса Ренар.

На лекциите им се ляха сълзи, които се редуваха със смях, вицове и на пръв поглед странни практики, които обещават резултати за отрицателно време.

„Пожелай си да имаш голяма къща до една година! Кажи, че го заслужаваш и ще видиш, че ще стане!”, приканваше Кобилкина своите последователки. Тя сподели своя собствен опит да получава лесно всичко, което й се иска.

„Обръщам се към Бог и казвам: „Татко, трябват ми дрехи! Моля, помагай!” И се появяват дрехи! Така можете да молите за всичко, което ви е нужно, но трябва да сте сигурни, че го заслужавате!”, обясняваше Кобилкина от подиума в залата, в която бе събрала своите последователки.

Другият начин да получаваш, бил чрез мъжа си, който задължително трябва да обгръщаш с внимание и обич. Урок за това й дала собствената й детегледачка. Рускинята била избрала жена, която да гледа сина й Филип, докато е заета с работа.

Големият взрив 2019

Но мъжът й Такис Дретакис изобщо не я харесал. „Добре, мили, ти избери детегледачката!”, дала му картбланш Наталия. И той харесал гувернантка от Бали. Жената по цял ден му повтаряла: „Да, сър!”, покланяла му се и му благодаряла сърдечно за всичко.

„Мъжът ми стана друг човек – усмихнат, вдъхновен! Веднъж й занесъл кафе и тя се разтопила от щастие! Реших и аз да следвам примера на детегледачката. Започнах да казвам „Да, сър!”, да го подкрепям във всичко и след два месеца моят съпруг започна да учи нова специалност в Америка, купи малка яхта и се записа на курсове, за да може да я управлява!”.

Тези любопитни неща сподели самата Наталия, приканвайки последователките си да пробват нейната техника за получаване на бързи резултати. Оказа се обаче, че повечето жени на семинара имат много по-малки очаквания от живота в сравнение с рускинята. Някои мечтаеха да се намери човек, който да им помага с чистенето поне веднъж в месеца.

Други се молеха да се разделят със страховете си, като дори не можеха да формулират точно от както се страхуват. Трети искаха просто един свободен час на ден, за да почетат книга и да си починат. Когато си на подобен семинар, се изненадваш колко малко искат някои хора от живота и колко им е трудно дори да изкажат на глас мечтите си.

„Вие сами не си позволявате да бъдете щастливи”, обясняваше Кобилкина и се опитваше да накара жените в залата да поискат щастие и да повярват, че то може да им се случи.

Големият взрив 2019 разказа истории на бизнесмени

Мартин Попов впечатли публиката с откровението си, като си призна, че 15 години преди да се посвети на бизнеса, животът му е бил в плен на хероина.

“Всеки ден се събуждах на непознато за мен място, не знаех къде съм, как съм попаднал там, до момента в който продадох всичко, за да си купя дозата за деня. Хората, които нямат цел, нямат какво да правят, правят глупости.”

Бизнесменът сподели, че преди да открие своето призвание в сферата на дигиталния маркетинг, е мил чинии зад граница, а през последните пет години не е почивал със семейството си. Според него елементите на щастливия човек са: Бъди добър; Бъди с отворен ум; Пазете тялото си здраво – то е нашето превозно средство; Бъдете с лек дух.

Единственият представител на Тони Робинс за България – Моузес Джоел Налока, “дирижираше” с лекота поведението на публиката.

Неговите правила за успех са: Раздайте се на макс; Бъдете гъвкави, с отворено сърце; Отдайте се на себе си – животът ни е дар от Бога, а какво правим с него е нашият дар към Господ. “За да се радвате на успех в бизнеса, са ви необходими: стратегия, история и отношение. Не се притеснявайте да говорите на себе си – това може да е най-хубавото нещо, което ще чуете през деня. Вземайте решения, когато сте във върхово настроение, тогава ще е по-ефикасно”, сподели Моузес.

“Когато констатирате, че в живота ви нещо се случва на принципа на съвпадението, бъдете сигурни, че това е начинът на Бог да се намеси в живота ви, без да парадира с присъствието си. Бъдете благодарни – тогава страхът не може да си намери място около вас.”

Големият взрив 2019

Моузес Налока представи на сцената собственика на Университета за личностно развитие и предприемачество Пламен Попов. “Ако в мазето си имате 10 кг злато, но нямате ключ за там, колко богат сте всъщност?” започна своята изповед г-н Попов, след което се предаде под обстрела на въпроси на Моузес:

Моузес: Има ли смисъл да отидете на семинар, да се приберете вкъщи, където всичко е същото каквото сте го оставили?

Пламен Попов: През 2015 г започнахме нашия бизнес с бюджет от 500 лв. Официалната цена на компанията в момента е 1 000 000 лв. Постоянно чувам, че за да успееш в България, трябва да имаш или много пари, или много връзки, а според мен трябва яко копане всеки ден!

Моузес към собственика на I-brokers Николай: За теб аз не мога да кажа, че си удпешен бизнес, защото си супер успешен. Каква е тайната ти за това?

Николай: Да станете и да направите първата стъпка. Ако се провалите, правете го дълго и продължително в посока направо!

Моузес: Доколкото знам, ти си прекъснал обучението си, преди да навлезеш в бизнеса – защо?

Николай: Винаги съм бил противник на образованието у нас. Имам много приятели и познати с по 3-4 дипломи, 5-6 езика, които си стоят вкъщи, проклинат държавата и не могат да си намерят работа. Учете се сами, наслаждавайте се на живота!

Събитието на вечерта беше промоцията, която Пламен Попов обяви за програмата на Университета за личностно развитие и предприемачество, на 20% от реалната цена. Обявените 30 бройки бяха заети за кратката почивка от 10 минути.

Leave a Comment