Грациите ни потопиха публиката в Светът на златните момичета

Светът на златните момичета

Специално участие в шоу-спектакъла “Светът на златните момичета”  взе олимпийската медалистка от Рио 2016 Михаела Маевска.

Националния отбор по художествена гимнастика представи “Светът на златните момичета” пред публиката в зала “Арена Армеец”. След Пловдив и Русе, грациите от националния отбор по художествена гимнастика потопиха и София в света на златните момичета. Освен съчетанията , с които печелеха медали през сезона, гимнастичките представиха и специално изработени композиции. Изненада за зрителите беше участието на Михаела Маевска. Капитанът на предишния ансамбъл и бронзова медалистка от олимпийските игри в Рио отново излезе на килима по трико, за да се включи в състезанието с пет топки.

“За момичетата винаги е уникално да играят пред българската публика, защото в годините, в които печелим и носим толкова голяма радост – тази публика непрекъснато е до нас” заяви президента на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

Овациите в “Арена Армеец” обра капитана на националния отбор индивидуално Невяна Владинова, която изпълни брилянтно съчетанието си на лента по музика на Джеймс Браун и Лучано Павароти . Катрин Тасева бе безгрешна на лента. Изпълнението на Боряна Калейн по “Фантома на операта” остави публиката без дъх.

Беше много емоционално, много приятно. Наистина имаме нужда от малко от тази емоция. От това ние да раздадем повече любов на публиката, без да мислим за класиране и медали. Това каза Невяна Владинова – капитан на националния отбор индивидуално.

21.11.2019 Колекция видеоклипове от шоуто Светът на златните момичета

Подобни публикации

Leave a Comment