21.11.2019 Светът на Златните момичета

Златните момичета

За първи път в София на 21 ноември от 19:00 часа ще се проведе уникален гала спектакъл на „Златните момичета“. Организиран от Българската федерация по художествена гимнастика и със специалното участие на СКАНДАУ и Deep Zone Project.

Цветана Манева се включва в спектакъла Светът на златните момичета

В него участие ще вземат всички невероятни, настоящи национални състезателки от ансамбъла и индивидуалното, които България и светът толкова много обичат. Освен тях ще видим и представителки от 14 клуба по художествена гимнастика от София, които ще представят школите си от най-малките до вече порасналите гимнастички, които са бъдещето на този спорт.

„Последните години гимнастиката ни много се разви и постигна големи успехи. Феновете ни в България и по света са стотици хиляди, дори милиони пред телевизионния екран. Видяхме и на Световното първенство, а и на Световните купи, че хората ни приемат не само като спорт. Но и като социален феномен, който им носи толкова много красиви емоции, който е пример за подражание, който през последните години кара хората в България и по света да изпитват възхищение, гордост и удоволствие от красотата и таланта на “златните ни момичета“. Любовта между нас и нашите фенове ражда вяра, вдъхновява и зарежда със сили.

Златните момичета

Нека чувстваме този обмен на любов по-често! Нека не само се състезаваме, но и да се забавляваме. Искаме да подарим на хората нещо красиво за да дойдат с децата и приятелите си. Това е и основната причина да решим, че е време да започнем с тези спектакли. Защото любовта между “златните момичета” и публиката на живо е кратка, поради това, че спортният им път прелита бързо. Защото имаме много за показване на любимата си публиката. Имаме съчетания които са уникални, които публиката в цял свят обожава и ще бъдат показани именно на 21-и ноември в зала Арена Армеец“, както и други красиви изненади споделя Илиaна Раева.

Голямата изненада за феновете на гимнастиката е и ексклузивното участие на група СКАНДАУ. „Гордеем се с успехите на нашите момичета и знаем какво им коства, защото и двамата сме бивши футболисти. За нас е огромна чест да сме част от този спектакъл и да сме на една сцена със „Златните момичета“, споделя Тото от групата.

В „Арена Армеец“, освен „Златните момичета“, специално участие ще имат Deep Zone Project. Те написаха химна на Световното първенство в София. Той ще прозвучи отново на живо със специално подготвена хореография.

Първи подобен спектакъл беше проведен в Пловдив, където залата се оказа малка за всички желаещи да видят „Златните момичета“ на България. След София да се готви Русе, където спектакълът ще e гарантиран и ще има специални изненади в „Арена Монбат Русе“.

Билетите за спектакъла са вече в продажба на сайта на epay go.bg и на всяка каса на EasyPay в страната.

Схема на залата за шоуто Светът на Златните момичета :

Leave a Comment