Ерос Рамацоти проговори на български пред родната публика

Ерос Рамацоти

Безапелационен глас и велик талант. Това е най-краткото и точно описание за Ерос Рамацоти. Италианецът го доказа още веднъж и пред българската публика, която бе препълнила столичната зала ,,Арена Армеец‘‘ снощи.

Ерос излезе на сцената и поздрави на български всички с думите: ,,Здравейте, как сте‘‘. След което заложи на музиката, а не на приказките и пя два часа без почивка.

Той бързо скъси дистанцията с публиката, като слезе три пъти от сцената и мина близо до феновете, които бяха в непосредствена близост до него и бенда. Разходи се между първите редове и помаха, а най-напористите почитатели успяха да го пипнат без проблем.

Всичко в неговото шоу бе изпипано до най-дребния детайл. Като се почне още от входа, където бе направен фен шоп с богат набор от артикули. Тениски, чаши, гривни, ключодържатели и дискове, а всеки закупил си от сувенирите, бе обслужен от любезни италианци, част от екипа на Ерос.

Пред залата впечатление направиха и няколко тира, брандирани с името на Рамацоти. В тях бе цялата техника, която не бе никак малко и това си пролича и по врене на самия концерт.  Където оборудването в залата беше на световно ниво.

Ерос Рамацоти

Композицията на сцената бе повече от впечатляваща, като мултимедийната стена изобразяваш формата на рампа за скейтборд.

Друг акцент на сцената беше и бял светещ роял, а светлинните ефекти в цялата зала приковаваха вниманието не един и два пъти.

Професионалисти от екипа на певеца се грижеха за това на двата големи екрана до сцената да режисират в реално време концерта и да излъчват кадри както от случващото се на сцената, така и такива с развълнуваната публика.

Със своите изпълнения италианецът бързо завладя почитателите си, а с емблематичната ,,Musica e’’ накара всички в залата да настръхнат. Разбира се, феновете чуха на живо и ,,Fuoco Nel Fuoco’’, ,,Per Le Strade Una Canzone’’, ,,I Belong To You’’ и още, и още…

В продължение на два часа един от най-уникалните гласове в света подари на родните меломани музиката, таланта и гласа си. До следващия път, Ерос!

03 10 2019 Колекция видеоклипове от концерта на Ерос Рамацоти

Подобни публикации

Leave a Comment