27.11.2019 ICE CUBE LIVE in SOFIA

ICE CUBE

ICE CUBE (Айс Кюб) LIVE in SOFIA – ЗА ПЪРВИ ПЪТ У НАС!

 

Joker Media представя:

За първи път у нас гостува една от най-влиятелните HIP-HOP икони в света.

Потвърдено: ICE CUBE ще направи ексклузивно шоу в Арена АРМЕЕЦ – София на 27 ноември 2019 година.

Поради естеството на продукцията, броят билети e ограничен. Влизат в продажба от днес и ще се продават в мрежата на Eventim, касите на OMV, книжарници Orange. Цените са от 38 до 78 лв.

За CUBE (както го наричат приятелите му):

O’Shea Jackson, известен повече като ICE CUBE, е изпълнител, писател, актьор. продуцент, режисьор и един от основателите и собственици, на THE BIG3 (професионална баскетболна лига за 3х3 в САЩ).

Но фенове знаят, че най-големият му принос в света на музиката е сформирането на култовата банда N.W.A. (Niggaz With Attitude). Заедно с Dr. Dre, покойният вече Easy E, DJ Yella и MC Ren правят най-значимият пробив за HIP-HOP-a в музикалния бизнес. Това става факт веднага след излизането на втория им и изключително провокативен албум “Straight Outta Compton”, които включва и култовият трак “F*** tha Police”.

Самият CUBE e смятан за един от пионерите на gangsta rap-a, а тежкият саунд и провокативни текстове на N.W.A. разтърсват из основи музикалната индустрия, като през това време правят милиони продажби в световен мащаб.

С две думи: N.W.A. е групата, която буквално изобрети и подари HIP-HOP-а на света. Всичко това е в резултат от смазващите рими на ICE CUBE и разбира се продуцентският нюх и огромна музикална култура на Dr. Dre.

С неподръжаемият си rhyme flow CUBE поставя началото на цял нов жанр в HIP-HOP музиката, а именно Gangsta Rap.

След огромния успех на бандата O’Shea напуска групата, заради несправедливото разпределени на приходите и успешно стартира мултимилионната си соло кариера.

С няколко (признати от критика и фенове) успешни самостоятелни албума, знакови роли в киното, успешни сътрудничества с артисти, като David Bowie, Trent Reznor и др. ICE CUBE се превръща в една от иконите на HIP-HOP индустрията.

ICE CUBE

…И така до днес, CUBE е един от най-влиятелните хора в бранша. Едно от доказателствата е например факта, че ICE CUBE е единственият рапър правил собствено шоу в прочутата Sydney Opera House.

Освен, че името му е в ‘Залата на Славата’ (Rock’n’Roll Hall Of Fame), той е и притежател на мултиплатинени записи, актьорски роли в над 50 телевизионни и кинопродукции, като в голяма част от тях е не само актьор, но и продуцент и/или сценарист, или и трите едновременно.

Феновете на gaming-a пък, ще разпознаят гласа му в Call of Duty или Doom 3. Още едно доказателство за мащаба и влиянието на таланта на CUBE в света на ентъртейнмънта.

 

Много можем да говорим за ICE CUBE, но най-важното е, че ще имаме изключително рядката възможност да го видим на живо – 27 ноември – Арена Армеец, София.

HIP-HOP на световно ниво, с един от най-големите в бранша. Ще се видим там. Peace.

 

Промоутър: Joker Media

Схема на залата за концерта на ICE CUBE :

ICE CUBE

 

 

ICE CUBE LIVE in SOFIA се отлага

 

5 Thoughts to “27.11.2019 ICE CUBE LIVE in SOFIA

  1. Carey

    Кога ще се разбере дали ще има концерт?

  2. Иван

    А кога смятате да възстановите парите на хората?

    1. redaktor

      Здравейте, няма официална информация за отмяна на концерта. От Ивентим временно са спрели продажбата на билети. Възможно е да има промяна на датата на събитието. При желание за възстановяване на сумата за закупен билет , моля обърнете се към организатора на концерта – Joker Media .

  3. Иван

    Концерт на ICE CUBE ще има ли последно???

    1. arenaarmeecsofia.net

      Здравейте,

      ивентим вече не продават билети за концерта, но очакваме потвърждение от Жокер медия, че няма да се състои

Leave a Comment