Василис Карас пя пред 10000 души в Арена Армеец

Василис Карас

Над 10 000 души от всички краища на България станаха част от прощалния концерт на култовия гръцки изпълнител Василис Карас. С който той отбеляза и 40 години на музикалната сцена.

Голямото събитие се състоя на 08.05.2019 в най-голямата зала в България “Арена Армеец”. 120 банкетни ВИП маси бяха разположени точно срещу сцената. Гледката от трибуните наподобяваше пищно бузуки парти.

Сред гостите беше и човекът-глас Тони Стораро, който е добър приятел с Василис Карас и често споменава, че именно той е неговият идол.

Пищното шоу започна с трима подгряващи изпълнители. Те нажежиха обстановката и накараха публиката още повече да тръпне в очакване под светлините на прожекторите да излезе гръцкия феномен Василис Карас.

Младите звезди изпълниха куп познати гръцки песни. Сред които такива на Константинос Аргирос, Никос Вертис, Мазонакис и на незабравимия Пантелис Пантелидис, песните на който предизвикаха бурни овации от страна на публиката.

След това залата се огласи от ритми на сиртаки и зайбекико, които бяха представени от група танцьори.

Василис Карас

С гръмки ръкопляскания и бис от българските фенове, след броени минута на сцената излезе ТОЙ – Василис Карас. Който още с първата песен накара всички да настръхнат от неповторимия му глас.

Бенд бе строен зад изпълнителя, а атмосферата на концерта по нищо не се различаваше от тази в южната ни съседка.

Многобройната публика танцуваше, пееше и ръкопляскаше на неостаряващите хитове на гръцкия изпълнител, а карамфили безспирно летяха във въздуха.

Не след дълго Карас повика на сцената своя приятел и колега Тони Стораро. С който запяха в дует и си удариха силна прегръдка.

Публиката изпадна в същински екстаз и на големия хит “Fenomeno”. На която гръцката легенда съблече и хвърли сакото си, което попадна в ръцете на най-големия късметлия.

Това бе една от паметните вечери в живота на феновете на Карас, защото всички знаят, че той никога не оставя гостите си разочаровани.

По този грандиозен начин 64-годишният гръцки певец избра да се сбогува с публиката си у нас, а за финал помаха най-сърдечно на всички, показвайки, че България му е много на сърце.

08 05 2019 Колекция видеоклипове от концерта на Василис Карас

Подобни публикации

Leave a Comment