Свършиха билетите за концерта на Лени Кравиц

Лени Кравиц

Лени Кравиц разпродаде Арена Армеец. Десет години след като за пръв път съблазни българската публика на стадион „Академик“, топлите чувства на родните меломани се материализираха в закупени билети и концертът на Лени Кравиц за 4 май е разпродаден напълно. Всички пропуски за най-голямата зала у нас – Арена Армеец, са се изчерпали две седмици преди кацането на музиканта в София.

Организаторите на събитието София Мюзик Ентърпрайсиз се наложи да пренасочат феновете към участието на Лени в съседна Македония на 3 май. Там все още има останали единични бройки билети. „Уважаеми дами и господа, един ден преди концерта си в София, Лени Кравиц идва в Скопие в зала „Vip Arena”. Концертът в София е разпродаден. Но не пропускайте възможността да се насладите на спектакъла на един от най-успешните музиканти на нашето време. Елате в Скопие!“, апелират промоутърите, които имат пръст и в шоуто при комшиите. На всичко отгоре на българския фен няма да му излезе и кой знае колко скъпо. При положение, че македонците котират билетите за концерта евтино – по 63 лв, колкото бяха най-евтините пропуски за София.

Припомняме, че наскоро стана ясно, че Кравиц пристига у нас с дебютантката Annahstasia. Тя ще пее преди голямата звезда и неговите хитове, както и парчетата от последния му албум Raise Vibration.

Младата американска певица Анастасия ще подгрее публиката преди концерта на Лени Кравиц в София. Анастасия е с нигерийски корени, родена е в Уисконсин, но се мести да живее с родителите си в Лос Анджелис. От семейство на музиканти, съвсем логично и тя тръгва по същия път, а топлият ѝ кадифен глас ѝ носи все повече почитатели. Явно талантът на младата изпълнителка впечатлява и Лени Кравиц, който я взема като подгряващ артист. Самият Лени Кравиц пък идва у нас с 11-ия си студиен албум Raise Vibration, за чието представяне прави и световно турне.

04.05.2019 Лени Кравиц идва за концерт в София догодина

Подобни публикации

Leave a Comment