СкандаУ хвърлиха в екстаз феновете в Арена Армеец

СкандаУ

Любимците на българската публика Лъчо и Тото от СкандаУ препълниха столичната зала “Арена Армеец”. Първият голям самостоятелен концерт на момчетата премина с неспирни викове “СкандаУ Боговете!”. Аранжиментите на песните бяха направени специално за събитието, което включваше и бенд за допълнително вдигане на градусите.

Феновете на Лъчо и Тото едва се побраха в препълнената зала

Хилядите, които се бяха събрали в София не се умориха да пеят и да се забавляват с любимите си изпълнители повече от два часа и половина.

Концертът започна с изпълненията на DJ Mati, Тодор Георгиев – Toshey & Кристиана Асенова, VenZy, Лео, Део, Моисей, Играта, RDMK, Павел Колев & Icaka и Атанас Колев. Кулминацията настъпи, когато СкандаУ излязоха на сцената и в залата отекваха викове “СкандаУ Боговете”. Те не позволяваха на артистите да стартират със своите изпълнения.

Лъчо и Тото изпяха най-популярните хитове от репертоара си, сред които “Replay”, “Къш Къш”, “Мафия”, “Арабия”, “Но!”, “Карамбол”, “Хайвера” и т.н. Публиката показа какво означава истински и верни фенове, когато започна последният хит на СкандаУ “Спомен от рана”. Нямаше човек в залата, който да не знае текста на песента.

Лиричните солови изпълнения на момчетата за момент спряха дъха на всички в “Арена Армеец”. След това публиката запя заедно с тях. В началото на “Катран” Лъчо едва успя да се включи с вокалите си заради екзалтиралите фенове. “Чужди усмивки” на Тото H пък бе оставена в края на концерта, за да докаже, че след близо 3-часово пеене и скачане, залата все още има сили да изпълни песента заедно с артистите на сцената.

06.04.2019 Колекция видеоклипове от концерта на СКАНДАУ

Подобни публикации

Leave a Comment