07.12.2019 Deep Purple се завръщат в София

deep purple sofia 2019

Легендите Deep Purple се завръщат през декември в България за един много специален концерт! Преди две години рок величията стартираха турнето The Long Goodbye, с което приключват окончателно своята концертна дейност. Поради огромния интерес на милионите фенове по света, Deep Purple ще посетят отново избрани места. В рамките на турнето, те ще направят нови концерти в някои държави, за щастие в това число е и България. Рок идолите са силно впечатлени от многобройните си български почитатели и ще им подарят едно уникално шоу на 7 декември в Арена Армеец!

Deep Purple са една от най-емблематичните групи в музикалната история. Те стартират зашеметяващата си кариера през далечната 1968 година и постигат мултимилионни продажби. Сред тях са албуми като “In Rock” (1970), “Machine Head” (1972), “Made In Japan” (1973), “Perfect Strangers” (1984). Великата английска банда е удостоена с отличието Legend Award на Световните музикални награди през 2008, и е член на Rock and Roll Hall of Fame от 2016 година.

Звездният състав, в който Deep Purple ще направят своята визита в България през декември, включва Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Стийв Морз и Дон Еъри.

БИЛЕТИ

Билетите за концерта DEEP PURPLE ще бъдат на цени от 60 до 120 лева. Te ще могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн.

ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА:
29 март (петък) 2019 г. от 10:00 ч.

Схема на залата за концерта на DEEP PURPLE :

DEEP PURPLE

Подобни публикации

Leave a Comment